Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ¨ !

No Comments Share:

¨Παρά τα λεγόμενα των ΜΜΕ, ευχαριστώ το Γενικό Επιτελείο»

 Ο πρωθυπουργός Ερντογάν είπε πως το Γενικό Επιτελείο έδειξε την απαραίτητη ευαισθησία σχετικά με την σφαγή στο Ουλούντερέ όπου έχασαν την ζωή τους 35 άτομα και είπε πως ¨ Παρά τα λεγόμενα των ΜΜΕ, ευχαριστώ τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου και τα κλιμάκια της διοίκησης.

Ο πρωθυπουργός Ερντογάν μιλώντας στην κοινοβουλευτική του ομάδα ευχήθηκε οι 35 θανόντες στο Ουλούντερέ του Σιρνάκ να έχουν το έλεος του Θεού και απηύθηνε σκληρές κατηγορίες προς το κόμμα BDP. Μερικές από τις επικεφαλίδες του λόγου του ήταν οι εξής :

¨¨Στο Ουλούντερε του Σιρνάκ υπήρξε ένα πικρό περιστατικό. Εύχομαι στον κόσμο μας υπομονή και τα συλλυπητήρια μου. Για αυτό το πικρό περιστατικό γίνεται εμπεριστατωμένη δικαστική και διοικητική διερεύνηση. Το Γενικό μας Επιτελείο ανακοίνωσε πως άρχισε δικαστική και διοικητική έρευνα. Και εγώ για αυτό το θέμα συναντήθηκα χτες με τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου μας και αξιολογήσαμε το θέμα. Άκουσα πως θα παρακολουθήσει στενά το θέμα. Για τις προσπάθειες που γίνονται, για την επιδειχθείσα ευαισθησία τους ευχαριστώ όλους. Και τους ευχαριστώ παρά τα ΜΜΕ. Διότι βλέπουμε και γνωρίζουμε κάποιες αλήθειες.

Το να προβάλλεται πως κατά την περίοδο της κυβέρνησης μας αυτά είναι βήματα που κάνουν οι ένοπλες δυνάμεις ενάντια στον λαό, και ότι το κράτος βομβαρδίζει τον λαό, όλα αυτά αποσκοπούνε στο να διασπάσουν την ενότητα κράτους και κόσμου. Ξέρουμε ποιοι είναι οι σκοποί τους…..¨

………………..

Εφ. Ραντικάλ 3-1-2012

Σχόλιο : Ο άνθρωπος προφανώς είναι εκτός τόπου και χρόνου. Μετά από τέτοιο περιστατικό ευχαριστεί κι από πάνω το Γενικό Επιτελείο. Αν ήταν η δική του οικογένεια και τα δικά του παιδιά κομματιασμένα από τις βόμβες, θα ευχαριστούσε ; 

 

Previous Article

IΣΡΑΗΛΙΝΟ HERON ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

Next Article

¨ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ 19ΗΣ ΜΑΙΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *