Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

No Comments Share:

ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΑ

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν,το σώμα απαιτεί ανανέωση

Ο πρωθυπουργός Ερντογάν κέρδισε την συμμαχία των Αραβικών χωρών στο θέμα της επανεξέτασης της δομής των Ηνωμένων Εθνών.

Το θέμα αυτό εστιάσθηκε στα σχόλια των πρεσβευτών των Αραβικών χωρών κατά την διάρκεια της παρουσίας τους στην Σακάρια ως φιλοξενούμενοι του Συμβουλίου Πολιτισμού και Τουρισμού της Σακάρια.

Ο πρόεδρος και εκπρόσωπος των Αραβικών χωρών στην Τουρκία Μοχαμαντ Αλ- Φατιχ Νατζιρι επικρίνοντας την στάση των Ηνωμένων Εθνών στο Ιρακινό ζήτημα τόνισε ότι, «το σώμα πήρε σοβαρές πληγές μετά την κατοχή στο Ιράκ αυτό υπάρχει ανάγκη στην επανεξέταση της δομής του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και στο σημείο αυτό διαμοιραζόμαστε την ίδια άποψη με τον πρωθυπουργό Ερντογάν. Εμείς θα γίνουμε οι πολεμιστές του θέματος στα Ηνωμένα Έθνη».

Η παρέμβασης του πρωθυπουργού Ερντογάν; στο ιδιαίτερο αυτό ζήτημα σχολίασε ο πρεσβευτής της Παλαιστίνης Ναμπιλ Μαρουφ ,στην τουρκική πρωτεύουσα εξυμνεί καθολικά το αίτημα του 90% των λαών της υφηλίου ενώ ο πρεσβευτής του Κουβέιτ Αμπντουλαχ Αλ Αλντουβεικ πρόσθεσε την ανάγκη σοβαρής εξέτασης στην δομή του Συμβουλίου Ασφαλείας και των Η.Ε.

«Συμφωνούμε απόλυτα» με τα όσα είπε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας είπε στο σχόλιο του ο πρεσβευτής της Αιγύπτου Αμπτουραχμαν Σαλαχαντιν , στην Άγκυρα.

Ο λαός της Παλαιστίνης νοιώθει απόλυτη ευγνωμοσύνη στο πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και στο τουρκικό έθνος και πιστεύω είπε ο Ναμπιλ Μαρουφ ότι εάν ο «Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα θέσει την υποψηφιότητα του σε μία οποιαδήποτε Αραβική χώρα σίγουρα θα κερδίσει».

«Εμείς δεν είμαστε κριτές της ομιλίας του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν» σχολίασε ο πρεσβευτής της Παλαιστίνης και πρόσθεσε … « μην ξεχνάμε το δεδομένο του Νταβός».

TRT  12/11/2012

Previous Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΡΜΠΑΝΙ ΤΗΣ ΜΟΥΡΣΑΛΑΣ ΣΤΗΝ ΡΟΥΣΣΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ

Next Article

ΚΟΥΡΜΠΑΝΙ ΤΗΣ ΜΟΥΡΣΑΛΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *