Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Μήνυμα από το προεδρικό προς την Ρωσία: “Τίποτε δεν μπορεί να μας αποτρέψει”….

No Comments Share:

Μήνυμα από το προεδρικό μέγαρο προς τη Ρωσία : Η υπομονή μας ξεχείλισε, πλέον δεν θα διστάσουμε

Την ώρα που στην Ιντλιμπ η κρίση βήμα-βήμα βαθαίνει, σφοδροί είναι οι άνεμοι και στη γραμμή Μόσχας-Άγκυρας.
Μετά από την τελευταία τηλεφωνική συνομιλία του προέδρου Ερντογάν με τον πρόεδρο Πούτιν κατά την οποίαν δεν υπήρξε συμφωνία, δημοσιεύτηκε από το προεδρικό μέγαρο μήνυμα “Η υπομονή μας ξεχείλισε” .
Ο διευθυντής της επικοινωνίας του προεδρικού Φαχρεττιν Αλτουν, με ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο Twitter, αναφέρει πως “Η υπομονή μας προ πολλού ξεχείλισε αλλά εμπιστευόμαστε την συνεργασία με τη Ρωσία. Από την άλλη δεν θα σταθούμε πίσω στις οδούς για την προστασία της εθνικής μας ασφαλείας”.
Ο Αλτουν σε ανακοίνωση σχετικά με τη συνομιλία Πούτιν Ερντογάν αναφέρει πως ο Ερντογάν μετέφερε στον ομιλητή του τις ανησυχίες του σχετικά με την Ιντλίμπ και γράφει τα εξής :
“Η στήριξη που παρέχει η Ρωσία στο καθεστώς Άσαντ καθίσταται αιτία χειροτέρευσης της ήδη αξιοθρήνητη  κατάστασης της ανθρωπιστικής κρίσης. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα εκατομμύριο πρόσφυγες στα σύνορά μας και με μία κλιμακούμενη απειλή για την ασφάλειά μας. Συναψαμε μία συμφωνία με τη Ρωσία στο Σότσι και εργαζόμαστε ώστε να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις αυτής της συμφωνίας. Ελπίζουμε πως όλες οι πλευρές θα τηρήσουν τις υποσχέσεις τους και θα εργαστούν για τη διασφάλιση της σταθερότητας. Μαζί με αυτά δεν θα διστάσουμε να υπερασπιστούμε τις δυνάμεις μας ενάντια σε οποιαδήποτε απειλή. Κανείς να μην τεστάρει την αποφασιστικότητα μας”.
Ο Αλτουν λέει πως “Δεν μπορεί να υπάρξει καμία δικαιολογία νομιμότητας στον διωγμό  εκατομμυρίων αθώων Σύριων από τα μέρη τους” και συνέχισε λέγοντας  : “Πολεμάμε ενάντια στις τρομοκρατικές οργανώσεις στην περιοχή εκεί με αποφασιστικό τρόπο. Η Ρωσία δεν πρέπει να επιτρέπει στο καθεστώς να χρησιμοποιεί την πρόφαση των τρομοκρατικών ομάδων για εθνικές εκκαθαρίσεις. Οι φοβισμένες δυνάμεις του καθεστώτος συνεχίζουν τις επιθέσεις τους προς τους ηρωικούς μας στρατιώτες που προσπαθούν να διασφαλίσουν εκεχειρία και ασφάλεια για τον λαό της Συρίας. Αυτοί οι οποίοι υπερασπίζονται το καθεστώς αυτό που διαπράττει εγκλήματα κατά του λαού του και διψά για αίμα θα πρέπει να το ξανασκεφτούν. Τίποτε δεν μπορεί να μας αποτρέψει”

https://ahvalnews-com.cdn.ampproject.org/c/s/ahvalnews.com/tr/suriye/saraydan-rusyaya-sabrimiz-tasti-artik-geri-durmayacagiz?amp

22/2/2020

Previous Article

Οι σημαιες-μαχαιριά στην Κύπρο μας…

Next Article

Υπουργός Ενέργειας : ¨Έτσι εμποδίσαμε την Ελλάδα να κάνει εκεί έρευνες και γεωτρήσεις¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *