Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨ΣΥΝΤΟΠΙΤΙΣΕΣ¨ ΜΑΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

0 σχόλια Share:

 

Εκπροσώπησαν τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης στηην 3η Σύνοδο ¨Γυναίκα και Δικαιοσύνη¨

Εκπρόσωποι της Πλατφόρμας Τουρκάλων Γυναικών, μετείχαν στην 3η Σύνοδο Γυναικα και Δικαιοσύνη, που οργανώθηκε στις 23 & 24 Νοεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Τζεβαχίρ στην Κωνσταντινούπολη.

Πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη η 3η Σύνοδος ¨Γυναικα και Δικαιοσύνη¨, με διοργανωτές το υπουργείο Οικογένειας, Εργασίας και Κοινωνικών Υπηρεσιών και τον σύλλογο Γυναίκα και Δημοκρατία (KADEM)

Στην σύνοδο που πραγματοποιήθηκε κατά την ημέρα αγώνα κατά της βίας σε βάρος των γυναικών, μετείχαν ο ΠτΔ Ερντογάν και η σύζυγος του Εμινέ, η υπουργός Οικογένειας Ζεχρά Ζουμρούτ Σελτσούκ,  η πρόεδρος του KADEM Δρ. Σαλιχά Οκούρ Γκιουμρουκτσούογλου, η αντιπρόεδρος του KADEM Σουμεγιέ Ερντογάν Μπαϊρακτάρ, μέλη του KADEM, υπουργοί, πανεπιστημιακοί, ερευνητές, επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι από διάφορες χώρες του κόσμου, ενώ από την Δυτική Θράκη παρέστησαν η  Σεβίλ Σερίφογλου-εκπρόσωπος της Πλατφόρμας Τουρκάλων Γυναικών  και η Γενική Διευθύντρια της ΠΕΚΕΜ Περβίν Χαϊρουλλάχ.

………………..

Στις συνεδρίες που έγιναν στις 23 και 24 Νοεμβρίου στο συνεδριακό Κέντρο Τζεβαχίρ,  συζητήθηκαν οι εξελίξεις σε διάφορα πεδία στην κατεύθυνση τη ενδυνάμωσης της οικογένειας, πετυχημένα παραδείγματα, προβλήματα και προτάσεις επίλυσης.

http://milletgazetesi.gr/view.php?id=11469

28/11/2018

Σχ: Στην Τουρκία όταν μιλάνε για οικογένεια, εννοούνε φυσικά το αντρόγυνο και τα παιδιά και όχι τις διάφορες εκδοχές που μας πλασάρει η σάπια Δύση. Ας δούμε μερικές φωτογραφίες από την εκδήλωση

Η κ. Χαϊρουλλάχ (αριστερά)  είναι η μόνιμη ¨κατήγορος¨ κατά της Ελλάδας σε διάφορα διεθνή φόρα. Η Σεβίλ Σερίφογλου είναι από τα βασικά στελέχη της παράνομης Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης με συμμετοχή σε ολες τις δράσεις της.

Η κυρία Σερίφογλου εδώ σε φωτογραφία με την πρόεδρο του KADEM Γκιουμρουκτσούογλου.

Η κυρία Σερίφογλου εδώ σε φωτογραφία με την Σουμεγιέ Ερντογάν-κόρη του Ταγίπ.

 

Οι δύο συντοπίτισες μας μπροστά στο αγγλόφωνο πανό της εκδήλωσης.

Τέσσερα κλικ προς τα δεξιά από τον Ερντογάν  όπως βλέπουμε την φωτογραφία, βλέπουμε πως στην εκδήλωση παρών ήταν και ο μαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ, άνθρωποι του οποίου συνεργάζονται με δίκτυα οργανωμένου εγκλήματος στην κεντρική Ασία, τη Συρία και τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Είναι κι αυτός στα πρότυπα του Τούρκου οικογενειάρχη ;…

Ή αν είσαι φίλος του Ερντογάν…¨αφέονται¨ οι αμαρτίες ;

 

 

 

Previous Article

ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ DEB ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠAΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ¨ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ¨…

Next Article

ΤΖΑΦΕΡΙ : Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *