Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

H MIT ΕΔΙΝΕ Μ.Ε.Α. ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ…

0 σχόλια Share:

 

H εταιρία που πούλησε ΜΕΑ στην ISIS είναι μήπως προπέτασμα της ΜΙΤ ;

Το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ αποφάσισε την επιβολή κυρώσεων σε εταιρία που έχει έδρα το Κετσίορεν της Άγκυρας, με την δικαιολογία πως πουλούσε ΜΕΑ στην ISIS. H εταιρία ιδρύθηκε το 2015 με αρχικό κεφάλαιο 500.000 λιρών και η ιστοσελίδα της έχει ονομασία Warriorgears που σημαίνει ¨Εξοπλισμός πολεμιστή¨.

Το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ, αποφάσισε την επιβολή κυρώσεων σε τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας Τούρκος πολίτης, με το αιτιολογικό πως βοήθησαν την τρομοκρατική οργάνωση ISIS.

Στην απόφαση αναφέρεται πως η εταιρία Επαγγελματικά Ηλεκτρονικά από την ίδρυση της το 2015 ως τώρα διασφάλιζε ΜΕΑ για την ISIS.

Σύμφωνα με την είδηση στην Χουριέτ, η εταιρία Επαγγελματικά Ηλεκτρονικά που φέρεται να είναι εταιρία προπέτασμα της ΜΙΤ, προμήθευσε στην ISIS, μόνο στο πρώτο μισό του 2016, εξοπλισμό αξίας 500.000 $.

Σύμφωνα με το εμπορικό μητρώο, η εταιρία Επαγγελματικά Ηλεκτρονικά ΕΠΕ, έχει έδρα το Κετσίορεν και ως μόνος υπεύθυνος αναφέρεται ο διευθυντής ονόματι Γιουνούς Εμρέ Σακάρια.

………….

http://www.kronos.news/tr/iside-insansiz-hava-araci-satan-firma-mitin-paravan-sirketi-mi/

9/2/2018

Σχ: Ακόμη και να μην έγραφε η Χουριέτ για την διασύνδεση της ΜΙΤ με την εταιρία αυτή, υπάρχει κανείς που να πιστεύει πως τέτοιου είδους υλικά υπάρχει περίπτωση να διακινούνται στην Τουρκία χωρίς κρατική έγκριση ; Μόνο άνθρωπος που στερείται επαφής με την πραγματικότητα μπορεί να πιστέψει κάτι τέτοιο. Και οι Αμερικανοί το ξέρουν φυσικά…

Previous Article

ΝΕΑ ΤΥΦΕΚΙΑ ΜΡΤ-76 ΣΤΑΛΘΗΚΑΝ ΣΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ

Next Article

TO TOYΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΑΡΜΕΝΙΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *