Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

OΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ¨ΠΕΙΡΑΤΕΣ¨ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΩN ΗΠΑ

0 σχόλια Share:

 

 

Οι Ελληνοκύπριοι εμποδίστηκαν από την Τουρκία και ήρθε στήριξη από τις ΗΠΑ

Ο υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ μετέβη στην νότια Κύπρο και εξέφρασε την στήριξη του στις έρευνες πετρελαίου και φυσικού αερίου πέριξ του νησιού που κάνει η ελληνοκυπριακή διοίκηση.
Ο υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Γουές Μίτσελ δήλωσε πως η κυβέρνηση τω ΗΠΑ στηρίζει τις έρευνες για φυσικό αέριο και πετρέλαιο που κάνουν οι Ελληνοκύπριοι στην Μεσόγειο.

……………………

Η ιταλική εταιρία ENI που κάνει έρευνα για φυσικό αέριο για τους Ελληνοκύπριους, τον περασμένο μήνα εμποδίστηκε από τουρκικά πολεμικά πλοία. Παρόλα αυτά η ιταλική εταιρία, σήμερα εγγυήθηκε στην ελληνοκυπριακή διοίκηση πως θα συνεχίσει τις δραστηριότητες της.

………………….

Ο Ερντογάν στις αρχές αυτού του μήνα, κατά την διάρκεια του ταξιδιού του στην Αφρική είχε δηλώσει: ¨Στην περιοχή εκεί δεν μπορεί να γίνει βήμα χωρίς την συγκατάθεση της KKTC και της Τουρκίας. Αυτό φάνηκε στο περιστατικό με την ΕΝΙ. Φυσικά και δεν είναι δυνατόν να επιτρέψουμε  την παραβίαση των δικαιωμάτων Τουρκία και KKTC, που πηγάζουν από το διεθνές δίκαιο¨.

Η αμερικανική εταιρία Noble Energy, επτά χρόνια πριν είναι βρει στο οικόπεδο 12 ένα απόθεμα 127 δις 300 εκ κυβικών φυσικού αερίου.

https://www.yeniakit.com.tr/haber/turkiyenin-engelledigi-rumlara-destek-abdden-geldi-436803.html
16/3/2018

Previous Article

100 ME 150 ΑΚΟΜΗ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ KAΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΟΥ ΑΪΒΑΛΙ….

Next Article

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ¨Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *