Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

O ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΡΙΝΤΒΑΝ ΜΟΛΛΑ ΙΣΑ KATA ΚΩΣΤΑ KAΡAΪΣΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

No Comments Share:

 

Αντίδραση από τον Ριντβάν Μολλά Ισά προς τον Καραίσκο που δεν θέλει τον Ερντογάν

Μερικές ακραίες φανατικές ομάδες εκφράζουν την ενόχληση τους για την διήμερη επίσκεψη που θα κάνει στην χώρα μας την Ελλάδα,  ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της μητέρας πατρίδας μας Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Οι φανατικές ομάδες οργανωσαν συλλογή υπογραφων για την ακύρωση της επίσκεψης, κήρυξαν ¨ανεπιθύμητο¨ τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Ερντογάν και κρέμασαν αφίσες.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν, την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου θα έχει επαφές στην Αθήνα, ενώ την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου θα επισκεφτεί την Δυτική Θράκη και θα συναντηθεί με ομογενείς.

Ένας από αυτούς που εναντιώνονται στην επίσκεψη του Ερντογάν στην Δυτική Θράκη, είναι και ο δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Κομοτηνής-επικεφαλής της παράταξης Σπάρτακος και ταυτόχρονα ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας tourkikanea.gr Καραίσκος Κώστας.

Έναντι του δημοτικού συμβούλου Κώστα Καραίσκου που δεν επιθυμεί την επίσκεψη του προέδρου της Δημοκρατίας Ερντογάν στην Θράκη, αντέδρασε ο επίσης δημοτικός σύμβουλος Κομοτηνής Ριντβάν Μολλά Ισά.

ΡΕΤΖΕΠ ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ¨ΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ¨

Ο δημοτικός σύμβουλος Κομοτηνής Ριντβάν Μολλά Ισά, αντιδρώντας κατά του Κώστα Καραίσκου, σε γραπτή του δήλωση αναφέρει τα εξής:

¨Το γεγονός ότι πριν από την επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει στην πόλη μας τις επόμενες μέρες ο Κύριος πρόεδρος της Δημοκρατίας της T.C Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κάποιοι που δεν ξέρουν ποιοι είναι οι ίδιοι, κρέμασαν αρνητικές, ακατάλληλες και δίχως άδεια αφίσες, φυσικά δεν είναι κάτι το σωστό.

Είναι πολύ λυπηρό όμως πως μεταξύ αυτών βρίσκεται και ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Καραίσκος που έχει ορκιστεί να υπερασπίζεται την γαλήνη και την ευημερία της κοινωνίας δίχως να κάνει διαχωρισμούς μεταξύ των ανθρώπων.

Τέτοιου είδους επισκέψεις ενδυναμώνουν τους δεσμούς φιλίας μεταξύ των χωρών και των κοινωνιών. Μάλιστα εμείς είμαστε μια κοινότητα που αφέθηκε βάσει διεθνών συνθηκών και με τα δικαιώματα της εγγυημένα.

Είναι νορμάλ οι άνθρωποι να κάνουν μια σειρά από δράσεις και κινήσεις για να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους. Αλλά δεν είναι καθόλου δικαίωμα τους να βγάζουν κρίσεις αναρμόδιοι όντες, για μια κοινότητα με την οποία είναι άσχετοι και στην οποία δεν ανήκουν. Η μειονότητα έχει τους δικούς της εκπροσώπους.

Οι δύο αυτές κοινότητες για αιώνες έζησαν μαζί με γαλήνη και ευτυχία σε Βαλκάνια και στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας.

Παρόλα αυτά, θα συνεχίσουν να ζούνε έτσι και σήμερα και αύριο…

Για αυτό τον λόγο, κύριε Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καλώς ήλθες στην χώρα μας και στην πόλη μας, χαρά έφερες…

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ¨επιθυμητός…¨

http://milletgazetesi.gr/view.php?id=8673

6/12/2017

Previous Article

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Next Article

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΠΥΚΝΩΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *