Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

0 σχόλια Share:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ανακοίνωση από την Συμβουλευτική Επιτροπή Μειονότητας για τον Ερντογάν

Η Συμβουλευτική Επιτροπή Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης δημοσίευσε ανακοίνωση σχετικά με την επίσκεψη στην Ελλάδα, του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Η ανακοίνωση της Συμβουλευτικής Επιτροπής σχετικά με το θέμα έχει ως εξής:

¨Κύριε Ρετζέπ Ταγίπ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Πρόεδρε της Τουρκικής Δημοκρατίας

Εμείς ως Συμβουλευτική Επιτροπή της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης, ευχόμαστε η επίσκεψη που θα πραγματοποιήσετε στην χώρα μας την Ελλάδα στις 7 & Δεκεμβρίου, να περάσει ωραία και να φέρει επωφελή αποτελέσματα. Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας καλώς ήλθατε, χαρά φέρατε.
Αυτή η μετά από 65 χρόνια επίσκεψη που θα γίνει με την ιδιότητα του προέδρου της Δημοκρατίας, οπωσδήποτε είναι πολύ σημαντική για την πατρίδα μας και για την μητέρα πατρίδα μας. Το γεγονός μάλιστα πως σε ένα τμήμα της επίσκεψης σας θα βρεθείτε και θα αγκαλιαστείτε με την κοινότητα των Τουρκο-μουσουλμάνων της Δυτικής Θράκης, είναι κάτι που θα μας ευχαριστήσει και θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα.
Την ευθύνη που ως πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τουρκίας έχετε αναλάβει, εξ ονόματος της παγκόσμιας ειρήνης, την θέση σας δίπλα στον καταπιεζόμενο και την στάση σας έναντι των τυράννων, αναμφίβολα την εκλαμβάνουμε ως μεγάλο κέρδος για τον κόσμο μας.
Πρόεδρε της μητέρας πατρίδας μας Τουρκίας, εσάς και τους πολύτιμους συναδέλφους σας που είναι μαζί σας, ως Συμβουλευτική Επιτροπή και εξ ονόματος της Τουρκομουσουλμανικής Κοινότητας Δυτικής Θράκης, σας καλωσορίζουμε στην περιοχή μας, υποβάλουμε τον εγκάρδιο σεβασμό μας και δηλώνουμε πως θα αισθανθούμε τιμή και περηφάνια να σας φιλοξενήσουμε στην Δυτική Θράκη μας¨

http://www.milletgazetesi.gr/view.php?id=8686#.Wil0HEeOrU0.twitter

7/12/2017

Σχ: Όταν λέμε ¨έγλειψε και τα πλακάκια¨ αυτό εννοούμε. Πιο κόλακες ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ…

Αχμέτ ακούς ;…

Previous Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡNΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Next Article

O ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΡΙΝΤΒΑΝ ΜΟΛΛΑ ΙΣΑ KATA ΚΩΣΤΑ KAΡAΪΣΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *