Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ερντογάν για S-400 και Ε.Ε.

0 σχόλια Share:

…………….

ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ S-400 ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ

Στο θέμα των S-400 έχουμε σοβαρή διάσταση απόψεων με τις ΗΠΑ. Με θλίψη παρακολουθούμε τις ΗΠΑ που συνεχίζουν να επιχειρούν από κοινού με την διασπαστική τρομοκρατική οργάνωση. Ας λέει ο καθένας ότι θέλει. Το πραγματικά σημαντικό για εμάς είναι το μέλλον και η ανεξαρτησία του έθνους και της χώρας μας. Ως ένα έθνος που στις 15/7 για αυτό τον σκοπό αδιαφόρησε για τον θάνατο, θα συνεχίσουμε να κάνουμε βήματα στον βούρκο της τρομοκρατίας στην Συρία. Είπε ο ένας κάτι, είπε ο άλλος, αυτά στην άκρη,  το σημαντικό είναι το τι λέμε εμείς.

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΠΗ: ΠΕΙΤΕ ¨ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ¨ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ…

Πλήρης υποψηφιότητα μέλους στην Ε.Ε. , μια κατάσταση που η Τουρκία επιθυμεί από το 1963. Στο θέμα αυτό όλα τα κριτήρια εκπληρώθηκαν. Η αιτία για το ότι η χώρα μας ακόμη δεν μπόρεσε να γίνει πλήρες μέλος είναι οι ασυνεπείς πολιτικές που ακολουθεί η Ε.Ε. Όταν μιλάμε μαζί τους μας λένε ¨Ευχαριστούμε πολύ, πετύχατε πολύ σημαντικές δουλειές¨. Ε καλά, τότε τηρείστε τις υποσχέσεις που δώσατε… Όχι. Για την εξέλιξη ή τον τερματισμό των σχέσεων Τουρκίας και Ε.Ε. πλέον οι Ευρωπαίοι πρέπει να κάνουν ένα βήμα. Μήπως δεν θέλετε την Τουρκία; Εντάξει πείτε ¨Δεν την θέλουμε¨ να τελειώνουμε την δουλειά. Άλλωστε εμείς δεν έχουμε κάποιο όφελος. Συνεχώς μας κόβετε τον δρόμο. Συνεχώς εφευρίσκετε ουρανοκατέβατες προφάσεις. Φίλοι μου, η Τουρκία έχασε πολύ αίμα στις διαπραγματεύσεις με την Ε.Ε. Ακόμη αυτοί ακολουθούν την τακτική της καθυστέρησης. Τα ίδια κάνανε στο θέμα της βίζας και των τελωνείων. Εμείς συνεχίζουμε με υπομονή και περιμένουμε να τηρηθούν οι υποσχέσεις που δόθηκαν, αλλά μέχρις ενός σημείου.

………………

https://www.artigercek.com/haberler/erdogan-kizilcahamam-da-aciklama-yapiyor27/4/2019
26/4/2019
Σχ: Για τις προσδοκίες που έχει για την Ε.Ε. φταίνει οι σπιθαμιαίοι ηγέτης της Δύσης που του έδωσαν το δικαίωμα να τις έχει. Αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχεί. Θα το πάρει κι αυτός το μήνυμα από τις ευρωεκλογές…
Previous Article

ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝΙΑ…

Next Article

ΜΗΝΥΜΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ : ΑΦΟΥ ΖΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ; !!!

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *