Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΗΝΥΜΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ : ΑΦΟΥ ΖΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ; !!!

0 σχόλια Share:

Μετά από τις εκλογές της 31/3, ο Ερντογάν μίλησε σε συνέδριο του κόμματος του στο Κιζιλτζαχαμάμ.

…………

Οι δηλώσεις του Ερντογάν είχαν ως εξής:

¨……………

Η Τουρκία στο θέμα αυτό, σε αντίθεση με πολλά κράτη δεν έχει κάποιο παρελθόν να ντρέπεται. Στην Ανατολία που επί 1000 χρόνια είναι η πατρίδα μας, εμφανιστήκαμε και ισχυροποιηθηκαμε με δύναμη που παίρναμε πάντοτε από τη σοφία, τη συνείδηση, την ηθική και την πίστη μας. Αν πριν έναν αιώνα υπήρξαν σε αυτά τα χώματα κάποια θύματα τότε αυτά είναι από το δικό μας έθνος. Κατά τη διάρκεια των βαλκανικών πολέμων και μετέπειτα δυστυχώς 2 εκατομμύρια αδερφοί μας, παιδιά, γυναίκες και γέροι υπήρξαν θύματα. Άλλοι τόσοι ήταν οι πολίτες μας που δολοφονήθηκαν κατά τη διάρκεια της ρωσικής και αρμενικής κατοχής στα ανατολικά και στα ΝΑ της Ανατολίας. Χωρίς να μετράω τις σοβαρές στρατιωτικές απώλειες που είχαμε στο Τσανάκκαλε, στην Παλαιστίνη και στον εθνικοαπελευθερωτικό μας αγώνα, σαν αυτές που έχουμε στον αντιτρομοκρατικό αγώνα. Εδώ αναφέρομαι μόνο στις απώλειες πολιτών.

Οι απελάσεις Αρμενίων υπήρξαν μία μέθοδος για να σταματήσουν όλοι αυτοί οι μεγάλοι πόνοι. Επρόκειτο δηλαδή για μία μετανάστευση. Αν επρόκειτο για έναν τρόπο σύμφωνα με αυτά που υποστηρίζουν οι Αρμένιοι, τότε δεν θα μπορούσε σήμερα να γίνει λόγος για τα εκατομμύρια των Αρμενίων που ζούνε σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Εφαρμόστηκε ως αναγκαιότητα η μετανάστευση και φυσικά υπήρξαν σοβαροί πόνοι. Αλλά ο χώρος όπου θα συζητηθούν όλα αυτά δεν είναι τα κυβερνητικά κτίρια και τα κοινοβούλια διαφόρων χωρών. Εκεί όπου πρέπει να αναζητηθούν οι αλήθειες είναι τα αρχεία. Και αυτοί οι οποίοι θα το πράξουν είναι οι ιστορικοί. Τα δικά μας αρχεία, όπως συμβαίνει σε κάθε θέμα έτσι και στο αρμενικό θέμα, είναι ανοιχτά σε όλους τους ερευνητές. Άντε λοιπόν, αν υπάρχουν αρχεία και σε τρίτες χώρες ας ανοίξουν και εκείνα. Αλλά δεν έρχονται. Εμείς για πολλά χρόνια τα λέμε αυτά, ακόμα από τότε που ήμουνα πρωθυπουργός τα λέγαμε, αλλά δεν έρχονται. Δεν τους συμφέρει, ξέρουνε τι υπάρχει στα αρχεία. Για αυτό δεν έρχονται. Διαμέσου των κοινοβουλίων, προσπαθούν να το πετύχουν με τα διάφορα ψεύδη που σερβίρουν.

Αυτά είναι τα πράγματα τα οποία πρέπει καταρχήν να μάθει ο πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας κύριος Μακρόν, αυτά δεν τα γνωρίζει. Και επειδή διάλεξε λάθος οδηγό,  μιλάει λανθασμένα. Το ότι εσύ θέλεις να δώσεις μήνυμα στους 700.000 Αρμένιους που ζουν στη Γαλλία, δεν θα μπορέσει να σε σώσει κύριε Μακρόν. Στην πολιτική πρώτα να μάθεις να είσαι ειλικρινής για όσο δεν είσαι ειλικρινής δεν είναι δυνατόν να κερδίζεις, αλλά θα χάνεις. Αυτό του το είπα πολλές φορές κατ ιδίαν, το λέω και στα ανοιχτά από εδώ. Φυσικά και γνωρίζουμε πολλούς λαούς που υπέστησαν γενοκτονία. Υπάρχουν χιλιάδες κοινότητες σε κάθε γωνιά της Αφρικής η στη νότια Αμερική οι οποίες αλληλοσφάχτηκαν και εξαφανίστηκαν. Η μόνη χώρα που δεν μπορεί να κατηγορηθεί για κάτι τέτοιο είναι η Τουρκία. Όλες αυτές τις αλήθειες σε κάθε ευκαιρία συνεχίζουμε και θα συνεχίζουμε να τις εξηγούμε στους ομολόγους μας και στην διεθνή κοινή γνώμη. Και δεν είναι δυνατόν σε αυτό το θέμα να κάνουμε πίσω.

………………

https://www.artigercek.com/haberler/erdogan-kizilcahamam-da-aciklama-yapiyor

27/4/2019

Previous Article

Ερντογάν για S-400 και Ε.Ε.

Next Article

1335% ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Aenean libero. luctus ut leo commodo Lorem vel, leo. mi,