Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΗΠΑ: ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ

0 σχόλια Share:

 

 

Σκληρή ήταν η απάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας και προέδρου του ΑΚΡ Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν  στην αμερικανική δήλωση πως ¨Εάν μας χτυπήσουν θα ανταποδώσουμε¨ : Είναι προφανές πως δεν έφαγαν οθωμανικό χαστούκι

Να κάποια τμήματα των δηλώσεων Ερντογάν:

Εάν αρχίζαμε την επιχείρηση το επόμενο καλοκαίρι, κάθε μια από τις οχυρώσεις εκεί θα είχε μετατραπεί σε κάστρο. Τώρα εάν υπάρχουν κάποιοι που υποστηρίζουν πως όλες αυτές οι ετοιμασίες εκεί δεν στρέφονται κατά της χώρας μας, πλέον δεν έχουμε να τους πούμε τίποτε.  Η μεγαλύτερη ανακλαστική αντίδραση της Τουρκίας είναι η στρατιωτική. Σα να μας ζητάνε να παραδοθούμε στους τρομοκράτες. Μα τι μέλος του ΝΑΤΟ είναι αυτό; Όπως εμείς είμαστε στο ΝΑΤΟ και ως Τουρκία εφαρμόζουμε τις τρέχουσες υποχρεώσεις μας, το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι ΗΠΑ.

Το ΝΑΤΟ είναι ίσο, δεν είναι των ΗΠΑ. Η κάθε μια χώρα στο ΝΑΤΟ είναι ίση. Όλοι μας είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόζουμε τον εσωτερικό κανονισμό του ΝΑΤΟ. Αυτά τα πως κατά την γνώμη σου οι YPG και PYD δεν είναι τρομοκρατικές οργανώσεις, να τα αφήσεις στην άκρη. Στο ΝΑΤΟ μια χώρα όταν δέχεται επίθεση, εσύ ως χώρα του ΝΑΤΟ πρέπει να εναντιωθείς σε αυτό. Αυτό επιβάλει ο κανονισμός του ΝΑΤΟ.

…………….

Είναι προφανές πως αυτοί που δηλώνουν πως ¨ Εάν μας χτυπήσουν θα ανταποδώσουμε¨  δεν έφαγαν ποτέ οθωμανικό χαστούκι.

…………….

Φυσικά εμείς δεν θα τους στοχοποιήσουμε εσκεμμένα. Αλλά θα αρχίσουμε καταστρέφοντας κάθε τρομοκράτη που βλέπουμε δίπλα τους. Τους συμβουλεύουμε εκείνο τον καιρό να μην βρίσκονται δίπλα στους τρομοκράτες χτυπώντας τους φιλικά στην πλάτη. Απευθύνομαι από εδώ στον αμερικανικό λαό. Τα χρήματα αυτά που βγαίνουν από τον προϋπολογισμό της Αμερικής, είναι χρήματα που βγαίνουν από την τσέπη του αμερικανικού λαού. Θέλω να θέσω στην επικαιρότητα την ευαισθησία του αμερικανικού λαού σε αυτό το θέμα. Είναι σημαντικό πως τόσα χρήματα βγαίνουν από τον εθνικό προϋπολογισμό. Αφού λοιπόν έπεσε το καπέλο και φάνηκε η φαλάκρα, έφτασε ο  καιρός να συζητηθούν ανοιχτά κάποια πράγματα.

………..

Δεν έχουμε ούτε μια χούφτα έδαφος να παραχωρήσουμε, ούτε να θυσιάσουμε για κανέναν κάποιο παιδί μας. Τα εδάφη αυτά τα κάναμε πατρίδα μας, ζυμώνοντας τα με το αίμα μας. Εμείς δεν έχουμε άλλη πατρίδα. Το να πεθάνουμε κάτω από την σημαία μας, αυτό για εμάς είναι μεγαλείο και είναι η μεγαλύτερη τιμή.

………………..

Οι ήρωες μας που κατέγραψαν θρύλο στις δράσεις με τα χαρακώματα και στην Ασπίδα Ευφράτη, σήμερα κάνουν το ίδιο στην επιχείρηση Ασπίδα Ευφράτη. Ο Δημιουργός μου να προστατεύει τα παιδιά μας. Ο Δημιουργός μου να μην δώσει ευκαιρίες στους εχθρούς μας. Είναι προφανές πως όλους εκείνους θα τους θάψουμε στις τρύπες τους. Έχουμε πλήρη αυτοπεποίθηση για την αντιμετώπιση αυτών που τρέφουν τους τρομοκράτες και τους ξαμολάνε εναντίον μας. Εμείς πιστεύουμε σε κάτι, πως πέραν του Αλλάχ άλλος νικητής δεν υπάρχει.

………………..

https://www.sondakika.com/haber/haber-cumhurbaskani-erdogan-sanilmasin-ki-kibris-10558523/

13/2/2018

Previous Article

Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΑ ΙΜΙΑ

Next Article

Ερντογάν: Ότι είναι για εμάς το Άφριν, τα ίδια δικαιώματα έχουμε σε Αιγαίο και Κύπρο¨ !!

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *