Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ερντογάν: Ότι είναι για εμάς το Άφριν, τα ίδια δικαιώματα έχουμε σε Αιγαίο και Κύπρο¨ !!

No Comments Share:

 

O πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα προειδοποίησε την Ελλάδα δηλώνοντας πως  ¨Προειδοποιούμε από εδώ αυτούς που υπερβαίνουν την θέση τους σε Κύπρο και Αιγαίο, να μην κάνουν λάθος υπολογισμούς. Τους υπολογισμούς τους, τους χαλάμε και θα τους χαλάμε.

………………..

Καταρχήν εύχομαι επιτυχία σε όλους αυτούς των Δυνάμεων ασφαλείας μας που εκτελούν καθήκοντα στην επιχείρηση Κλάδος Ελαίας και Ασπίδα Ευφράτη. Να μην νομίσουν κάποιοι πως διαφεύγουν της προσοχής μας οι καιροσκοπικές προσπάθειες ερευνών φυσικού αερίου στην Κύπρο και οι κινήσεις στις βραχονησίδες του Αιγαίου.

Όταν ο στρατηγικός μας σύμμαχος (ΗΠΑ) σαν να μην έφτανε η  βοήθεια σε όπλα που παράσχει προς το YPG δίνει και βοήθεια σε χρήματα, προφανώς αυτό είναι κάτι που θα επηρεάσει και τις δικές μας αποφάσεις. Είναι ανάγκη να είναι γνωστό το εξής. Η Τουρκία δεν είναι κράτος-τσαντήρι.

Ένας πεθαίνει, χίλιοι ανασταινόμαστε, αυτό να είναι γνωστό. Συμβουλεύω τις ξένες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στα ανοιχτά της Κύπρου στηριζόμενες στην ελληνοκυπριακή πλευρά, να μην καθίστανται όργανα τους και να μην υπερβαίνουν την θέση τους και την λειτουργία τους. Oι παλληκαριές τους εκεί είναι μέχρι να δούνε τον στρατό μας, τα πλοία μας και τα αεροσκάφη μας.

Με τέτοια ασόβαρα και παιδικά βήματα δεν θα καταφέρουν κανένα αποτέλεσμα, το μόνο που γίνεται είναι να σμικραίνουν οι δράστες, καθιστάμενοι άνευ επιπέδου. Η Τουρκία θα παρακολουθεί μέχρι τέλους τα διεθνή της δικαιώματα. Ότι είναι για εμάς το Άφριν, τα ίδια δικαιώματα έχουμε σε Αιγαίο και Κύπρο¨  

https://www.sondakika.com/haber/haber-erdogan-dan-yunanistan-a-ege-uyarisi-haddini-10558494/

13/2/2018

Σχ:  1) Ευτυχώς που μας τον έφερε στην Θράκη η κυβέρνηση μας και οι σχέσεις μας πάνε καλά….

Για κάποιους Κωλοέλληνες:

2) Δείτε τουρκικά σίριαλ και το Σερβάιβορ που έχει Τούρκο παραγωγό. Ο τουρκικός στρατός χρειάζεται τα χρήματα σας….

3) Πάτε στην Εντίρνε (…) να αγοράσετε φτηνά καρότα. Θα σας χρειαστούν…

Previous Article

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΗΠΑ: ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ

Next Article

ΕΜΜΕΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΣΑΝΤ ΣΤΟΝ ΠOΛΕΜΟ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *