Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ : ¨ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ;¨

No Comments Share:

Δήλωση Ερντογάν για τον εισαγγελέα που εναντιώθηκε στην χρήση μαντίλας στις ΤΕΔ: ¨Ποιος είσαι εσύ;¨  

Ο ΠτΔ Ταγίπ Ερντογάν απευθυνόμενος σε εισαγγελέα του Ανωτάτου Δικαστηρίου που έκρινε πως η χρήση της μαντίλας στις ΤΕΔ συνιστά παραβίαση του λαϊκού καθεστώτος, του είπε ¨¨Ποιος είσαι εσύ;¨

Το Κόμμα Λαϊκής Σωτηρία είχε υποβάλλει μήνυση στο Ανώτατο Δικαστήριο, ζητώντας την ακύρωση της δυνατότητας χρήσης της μαντίλας στον στρατό. Στην δίκη ο εισαγγελέας γνωμοδότησε κρίνοντας πως η ελεύθερη χρήση συνιστά παραβίαση του λαϊκού καθεστώτος του κράτους. Τα Ανώτατο Δικαστήριο καταρχήν απέρριψε το αίτημα να δοθεί διακοπή εκτέλεσης.

Ο Ερντογάν μιλώντας σε τελετή ομαδικών εγκαινίων στο Ουσκουντάρ της Κωνσταντινούπολης, ανέφερε πως την επικαιρότητα της Τουρκίας απασχολούνε άχρηστα πράγματα.

Ο ΠτΔ περιέγραψε πως οι ίδιοι κατήργησαν τις διακρίσεις του τύπου με ή χωρίς μαντίλα και πρόσθεσε πως οι γυναίκες σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες ντύνονται όπως  επιθυμούν.

Ο Ερντογάν αναφερόμενος στον εισαγγελέα του Ανωτάτου Δικαστηρίου είπε: ¨ Βγήκε τώρα ένας εισαγγελέας.. Ποιος είσαι εσύ; Την στιγμή που όλα έχουν στηθεί και ισχύουν με νόμους, εσένα τι σου συμβαίνει και ζητάς την ακύρωση του μέτρου; Αυτά είναι προϊόντα της παλιάς Τουρκίας. Το Ανώτατο Δικαστήριο το ματαίωσε βέβαια. Ποιος επωφελείται από τα να ανοίξει ξανά αυτή η συζήτηση;¨

Erdoğan’dan TSK’da başörtüye karşı çıkan savcıya: Sen kimsin?

8/12/2018

Σχ: Σύντομα τον βλέπουμε να κατηγορείται για σχέσεις με τον Γκιουλέν αυτός ο εισαγγελέας…

Μαύρα τα γραμμένα του…

Previous Article

ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ…

Next Article

ΛΕΒΕΝΤ ΣΑΔΙΚ ΚΑΙ ΒΤΤDD AΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ¨ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *