Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΝΕΑ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

0 σχόλια Share:

Ο Ερντογάν εγχειρίστηκε για δεύτερη φορά

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του πρωθυπουργού ;

Ο πρωθυπουργός μετά την επέμβαση που έκανε στο πεπτικό του σύστημα στις 26 Νοεμβρίου 2011, χτες το βράδυ έκανε μια δεύτερη εγχείρηση. Χωρίς να έχει γίνει κάποια ανακοίνωση από την πρωθυπουργία, έγινε γνωστό πως η εγχείρηση πολοκληρώθηκε και η υγεία του Ερντογάν είναι καλή.

Έγινε επίσης γνωστό πως η επέμωαση ήταν προγραμματισμένη να γίνει την Πέμπτη αλλά ο πρωθυπουργός λόγω των εξελίξεων στην έρευνα σχετικά με την ΜΙΤ την ανέβαλε για μια μέρα. Ο Ερντογάν που περνά τα Σαββατοκύριακα στην Κωνσταντινούπολη, μετά την προσευχή πήγε στο γραφείο του στο Ντολμαμπαχτσέ. Εκεί έμεινε μια ώρα και μετά πήγε στους τάφους του πατέρα και της μητέρας του στο νεκροταφείο Καρατζάαχμετ. Από εκεί μαζί με τον σύμβουλο του τον Μουτζαχίτ Ασλάν πήγε στο σπίτι του στο Κισικλί. Οι δημοσιογράφοι ενημερώθηκαν πως ο πρωθυπουργός δεν έχει κάποιο πρόγραμμα για το βράδυ και δεν θα βγει έξω.

Το βραδάκι ο Ερντογάν έφυγε από εκεί με πολιτικό αυτοκίνητο και πήγε στο νοσοκομείο Μεντιπόλ στο Κόσγιολου. Εδώ πραγματοποιήθηκε από τον καθηγητή Ντουρσούν Μπουγρά και από την ομάδα του η δεύτερη εγχείρηση ως συνέχεια της πρώτης που είχαν κάνει οι ίδιοι.

Ακύρωση προγράμματος για τρεις μέρες

Αναφέρεται πως όλο το πρόγραμμα του πρωθυπουργού – μεταξύ του οποίου και το υπουργικό συμβούλιο- που αφορούσε Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα ακυρώθηκε.

 Πρακτορείο ειδήσεων Habertürk 11-2-2012

Previous Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗ

Next Article

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΕΞ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *