Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

OI NOMOI THΣ ΔIKTATOΡIAΣ

No Comments Share:

Οι νόμοι της δικτατορίας

34142

Το μέγαρο βγάζει νόμους ολοκληρωτικού φασισμού που συγκεντρώνουν σε αυτό όλες τις εξουσίες

ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ :  Η νέα δικτατορία, χτίζει τα δικαστήρια του καθεστώτος. Στάλθηκε ήδη στην βουλή η τροπολογία που εξαρτά απόλυτα το Ανώτατο Δικαστήριο και το Ελεγκτικό Συνέδριο με το προεδρικό μέγαρο. Τα μέλη των δικαστηρίων αυτών θα τα εκλέγει το προεδρικό μέγαρο.

Erdoğan_3

 

ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ : Με ρύθμιση στα δικαστήρια θα ιδρυθούνε ειδικές εισαγγελίες οι οποίες με το πρόσχημα των ¨αδικημάτων τρομοκρατίας¨ θα μπορούνε να διορίζουν επιτρόπους σε εταιρίες¨. Το μέγαρο σχεδιάζει να βάλει χέρι σε όλους τους φορείς της αντιπολίτευσης με το πρόσχημα της ¨τρομοκρατίας¨.

Erdoğan_1

ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΑΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ : Στην επικαιρότητα της βουλής βρίσκεται και η ¨τροπολογία για τις εμπειρογνωμοσύνες¨. Με την δημιουργούμενη εξάρτηση της Υπηρεσίας Εμπειρογνωμόνων από το προεδρικό μέγαρο, η όλη δικαστική διαδικασία τίθεται υπό έλεγχο, ενώ ο στόχος είναι η λεηλασία της φύσης και η απεριόριστη εκμετάλλευση στην οικονομία.

 

ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ : ¨Με τον νέο νόμο περί ¨ιδιωτικής ασφάλειας¨ που ετοιμάζεται με εντολή Ερντογάν, οι αρμοδιότητες που έχουν η αστυνομία και ο στρατός, δίνονται πια και στους σεκιουριτάδες. Το μέγαρο σχεδιάζει να ιδρύσει έναν στρατό σαν αυτό των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν.

 

Erdoğan_2

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ : Το νέο πρωτόκολλο ΑΜΑΣΥΑ που δίνει στον στρατό αρμοδιότητες εκτάκτου καταστάσεως και σφαγών, κατεβαίνει αυτήν την εβδομάδα στην βουλή με την στήριξη των κομμάτων ΑΚΡ, CHP και ΜΗΡ. Η νομοθεσία αυτή δείχνει πως προεδρικό και Τ.Ε.Δ. έχουν συμφωνήσει στο νέο καθεστώς.

……………….

……………….

http://www.ozgur-gundem.com/haber/169692/diktatorluk-yasalari

15/6/2016

Previous Article

ΠΕΡΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ

Next Article

Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΙΦΕΛ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΕΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ, ΑΛΛΑ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *