Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

AEGEAN BOAT REPORT σε συνεργασία με τον Ερντογάν…

2 Comments Share:

Θ. Μαλκίδης

Ο  απολογισμός εισβολής για το 2020 του Ερντογάν Τουρς….

Κάθε οργανωμένη εταιρεία στο τέλος της χρονιάς κάνει τον απολογισμό της για να δει τους στόχους που επιτεύχθηκαν, αυτοί που δεν υλοποιήθηκαν και θέτει  νέους για το επόμενο έτος.

Έτσι και o Ερντογάν Τουρς στον απολογισμό  για την εισβολή μόνο στο Αιγαίο, για τον Έβρο υπάρχει άλλη <<έκθεση>> (…) αναφέρει εν μέσω πανδημίας , τους παρακάτω αριθμούς, κάνοντας παράλληλα παρατηρήσεις για την παράνομη (!) όπως τονίζει αποτροπή  από την Ελλάδα :

 

Αφίξεις 9617
Μεταφορές 31545

Βάρκες που έφτασαν 293

Βάρκες που σταμάτησε  <<παρανόμως>> η Ελλάδα 778
Απωθήθηκαν <<παρανόμως>> 9741 άνθρωποι.
Στα νησιά του Αιγαίου το 2019 υπήρχαν 41899 άνθρωποι που μεταφέρθηκαν από τον Ερντογάν Τουρς

Ένα χρόνο αργότερα βρίσκονται 17005.

Οι  24894 που πήγαν; Να τους δέχτηκε πίσω η Τουρκία, να πήγαν στην Ευρώπη ή να εγκαταστάθηκαν στην ενδοχώρα;

Υ. Γ. 1 Ο Ερντογάν Τουρς συζήτησε πριν λίγες ώρες με τους εκπροσώπους της ΕΕ για τα δικαιώματά του και τις απαιτήσεις του, γιατί κάποιες χώρες που δεν κατονόμασε (δηλαδή Ελλάδα και Κύπρος) έχουν καπρίτσια…

Υ. Γ .2 Η Ελλάδα ετοιμάζει αναβάθμιση των κέντρων υποδοχής των εισβολέων του Ερντογάν Τουρς στο Αιγαίο και τον Έβρο….

http://malkidis.blogspot.com/2021/01/2020.html#more

10/1/2021

Previous Article

Ακόμη ένας υπερήφανος ¨Γκρίζος Λύκος¨- συμπολίτης μας ;

Next Article

¨Πρέπει να καταργηθεί η βίζα για τους Τούρκους πολίτες στην ΕΕ¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

2 Comments

  1. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΠΡΙΤΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΑΓΡΙΩΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ… ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΡΙΤΣΙΑ ΜΕΝΩΝΤΑΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΩΜΕΝΗ ΕΠΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΧΡΥΣΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΠΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΕΝΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ, ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ Η ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΠΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΡΙΤΣΙΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ… ΤΟ ΙΔΙΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΤΡΙΚ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΑΞΙΜΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ… Ο ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΕΧΕΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ…. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΠΡΑΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΞΟΡΓΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ…. ΕΤΣΙ Ο ΚΑΠΡΙΤΣΙΟΖΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΕΜΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΡΙΤΣΙΑ ΤΩΝ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΛΙΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΗΓΕΤΩΝ. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ… ΑΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΛΑΘΕΙ… ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ….

    1. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΡΙΤΣΙΑ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΑ ΚΑΠΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΡΑΦΕΙ. ΟΤΙ Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΠΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ…. ΜΙΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΠΡΙΤΣΙΑ, ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ, ΤΗΝ ΑΣΕΛΓΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ, ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ, ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΠΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *