Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Πρέπει να καταργηθεί η βίζα για τους Τούρκους πολίτες στην ΕΕ¨

2 Comments Share:

Ο Πρόεδρος Ερντογάν πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη με την πρόεδρο της επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν. Στην διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την ανάπτυξη των σχέσεων Τουρκίας-ΕΕ και σχολιάστηκαν οι περιφερειακές εξελίξεις.

….

Ο Ερντογάν στην συνομιλία τόνισε πως η τελωνειακή ένωση πρέπει να επικαιροποιηθεί, να διασφαλιστεί η εξαίρεση από το καθεστώς βίζα για τους Τούρκους πολίτες, να γίνουν βήματα στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις, να αποκατασταθεί εκ νέου η αμοιβαία εμπιστοσύνη, να λειτουργήσει ξανά ο μηχανισμός διαβούλευσης και να τερματιστούν διάρκεια των ενταξιακών διαπραγματεύσεων, η ρητορική και οι δράσεις διακρίσεων και αποκλεισμού των γειτονικών χωρών προς την Τουρκία.

…..

Ο Ερντογάν, δήλωσε ότι επιθυμούν το νέο έτος να ανοίξουν μία νέα σελίδα στις σχέσεις με την ΕΕ και ότι το έτος 2020 δεν αξιοποιήθηκε επαρκώς, εξαιτίας των ιδιοτροπιών κάποιων χωρών μελών και των τεχνητών προβλημάτων που παρήγαγαν.

https://www.dha.com.tr/politika/yeni-yilda-ab-ile-iliskilerde-yeni-bir-sayfa-acmak-istiyoruz/haber-1806684

9/1/2020

 

Previous Article

AEGEAN BOAT REPORT σε συνεργασία με τον Ερντογάν…

Next Article

Πρόεδρος βουλής Σεντόπ: ¨Η στρατιωτική τεχνολογία της Τουρκίας θα αλλάξει τις ιδέες περί πολέμου¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

2 Comments

  1. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΕΡΓΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ!!!! ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΕΡΓΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ!!! ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΨΩΣΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ!!!! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 100 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΑΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ…… ΤΩΡΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΣΥΡΙΟΙ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 100 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ…… ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΧΑΟΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΈΥΟΝΤΑΙ…..

  2. Να μην ξαναπατήσει Τούρκος στην ΕΕ αν δεν βάλει μυαλό ο Ερντογάν!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *