Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ο ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…

No Comments Share:

Ερντογάν προς τον Άσαντ : Ξεκουμπίσου

Ο Ερντογάν ο οποίος πήγε στο Ακτσάκαλε συνοδευόμενος από τον Μουάζ Ελ Χατίμπ -ηγέτη του Συριακού Εθνικού Συνασπισμού, απευθυνόμενος στον Άσαντ είπε : Πάνω από 100 χώρες αναγνώρισαν τους αντιπολιτευόμενους. Αυτό σημαίνει πως « Δεν σε αναγνωρίζουμε, ξεκουμπίσου» .

Ο πρωθυπουργός Ερντογάν ανέφερε πως αργά η γρήγορα το δίκιο θα επικρατήσει στην Συρία και κατηγόρησε με σκληρά λόγια τον Άσσαντ.

Ο Ερντογάν ευρισκόμενος στο κυβερνείο του Ακτσάκαλε, μίλησε στους συγκεντρωμένους πολίτες. Ο Ερντογάν χαιρέτισε τον κόσμο πάνω από το λεωφορείο της πρωθυπουργίας, μαζί με τον Μουάζ Ελ Χατίμπ -ηγέτη του Συριακού Εθνικού Συνασπισμού, και είπε πως οι πολίτες στο Ακτσάκκαλε περνάνε δύσκολες μέρες λόγω των συγκρούσεων στην Συρία. Είπε : ¨ Ο σκληρός Άσαντ θα μνημονεύεται για την καταπίεση του, όπως ο πατέρας του δεν μνημονεύεται με καλοσύνη, το ίδιο θα συμβεί και για αυτόν¨. Ο Ερντογάν υπενθύμισε πως παρά το ότι ο Άσαντ του είχε πει πως ¨Οι πρόγονοι μας έκαναν λάθη, να μην κάνουμε κι εμείς τα ίδια¨, βλέπει πως ¨Λειτούργησε με βάση τα γονίδια του και ξεπέρασε ακόμη και τον πατέρα του. Είναι πολύ κρίμα αλλά πάνω από 50 χιλιάδες Σύριοι αδερφοί μας πέρασαν στην αιωνιότητα, χτυπημένοι από τις βόμβες του και την καταπίεση του. Μακάρι ο δημιουργός να τους τοποθετήσει στον χώρο των μαρτύρων.

……………..

Ακόμη και αν ο κόσμος παραμένει απαθής η Τουρκία με την πολιτική των ανοιχτών θυρών θα βρίσκεται πάντα δίπλα στους Σύριους αδερφούς της. Αργά ή γρήγορα το δίκιο θα επικρατήσει στην Συρία. Εγώ αυτό το πιστεύω και το πιστεύω επειδή κι εσείς το πιστεύετε. Αδέρφια μου, αυτή την στιγμή πάνω από 100 χώρες αναγνωρίζουν την ηγεσία αυτού του αδερφού μας και της ομάδας του. Τι σημαίνει αυτό ; Σημαίνει πως «Εεεε Άσαντ δεν σε αναγνωρίζουμε πια, άιντε ξεκουμπίσου¨. Διότι ηγέτες που δεν είναι αποδεκτοί από τον λαό δεν μπορεί να παραμένουν σε αξιώματα.

……………….

 Εφ. Ταράφ 31/12/2012

Σχ: Είναι μήπως νόμιμο ή ηθικό να εξοπλίζεις ΠΑΡΑΝΟΜΑ όλα τα μπάζα που μαζεύτηκαν από παντού και πολεμούν τον Άσαντ ; Ένας από τους βασικούς ηθικούς αυτουργούς των σφαγών που εκατέρωθεν γίνονται στην Συρία είναι το καθεστώς του Ερντογάν και ο ίδιος προσωπικά. Αν υπήρχε δικαιοσύνη θα έπρεπε να δικαστεί μάλιστα για την στάση που τηρεί.Και τολμά και πιάνει και το όνομα του Θεού στα βρώμικα και θανατηφόρα παιχνίδια του…. Αν ο Ταγίπ πιστεύει σε Θεό ας δείξει την πίστη και την αγάπη του στις οικογένειες των θυμάτων του Ουλούντερε. Ας την δείξει στους χιλιάδες κρατούμενους στις τουρκικές φυλακές που παραμένουν για χρόνια έγκλειστοι χωρίς ΔΙΚΗ, ή και χωρίς να ξέρουν γιατί κατηγορούνται !  Ας την δείξει στις οικογενειες των αγνοουμένων Κυπρίων αλλά και Κούρδων που χρόνια τώρα ψάχνουν να βρούνε τα κόκαλα των αγαπημένων τους….   

Previous Article

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

Next Article

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΙΣΜΟΙ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *