Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

No Comments Share:

¨Εγώ δεν βγαίνω στο βουνό, δεν είναι αυτός ο δρόμος μας¨

Ο πρωθυπουργός Ερντογάν μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή και αναφερόμενος στα λόγια του Αρίντς είπε πως ¨Εγώ δεν βγαίνω στο βουνό, δεν είναι αυτός ο δρόμος μας¨. Ο Ερντογάν δήλωσε πως οι Πάτριοτ θα τοποθετηθούνε σε Άδανα, Γκαζιάντεπ, και Καχραμάνμαράς.

………………..

Αναφερόμενος στο Ουλούντερε, είπε πως αυτοί που θέτουν συνεχώς το θέμα, δεν μιλάνε για το Γκεντίκτεπέ, το Μπασμπαγλάρ και την Μπίγκιολ, και ότι σε αυτό το θέμα είναι μεγάλη η ευθύνη των ΜΜΕ.

Ο πρωθυπουργός είπε πως υπάρχει μεγάλη εκμετάλλευση στο περιστατικό του Ουλούντερε και συνέχισε λέγοντας τα εξής : ¨Το γεγονός πως την μέρα του περιστατικού το κανάλι ROJ TV μετέδωσε κλαίγοντας το περιστατικό, δημιουργεί υποψίες. Δείχνει ξεκάθαρα το μέγεθος της εκμετάλλευσης.

……………….

Ο πρωθυπουργός Ερντογάν είπε πως παρά την αύξηση της βαθμολογίας της Τουρκίας δεν μπορεί να ¨συμφιλιωθεί ¨ με τους οίκους αξιολόγησης.

Ο Ερντογάν ανέφερε πως οι οίκοι αυτοί είναι πολιτικοποιημένοι και είπε ¨ Ξαφνικά ανεβάζουν έξι βαθμίδες την πτωχευμένη Ελλάδα. Ενώ της Τουρκίας με τοσταγονόμετρο. Δεν είναι ειλικρινείς. Αυξάνουν κατά έξι βαθμίδες την βαθμολογία μίας χώρας που πουλάει τα νησιά της¨.

……………….

 Εφ. Πόστα 21/12/2012

Previous Article

ΔΙΔΑΧΕΣ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΤΑΡΝΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ

Next Article

ΤΟ ¨ΝΕΟ¨ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *