Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ….

0 σχόλια Share:

Μήνυση ενάντια στο σίριαλ ¨Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής¨

Tουριστικός πράκτορας από το Ικόνιο, μετά από τις επικρίσεις του Ερντογάν κατά του σίριαλ ¨Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής¨, υπέβαλε μήνυση λέγοντας πως τα ιστορικά γεγονότα που εξιστορούνται ¨είναι ψέματα¨.

Tουριστικός πράκτορας στο Ικόνιο, υπέβαλε αίτημα στην εισαγγελία ζητώντας την διενέργεια έρευνας κατά των σκηνοθετών του σίριαλ ¨Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής¨, καθώς και το σταμάτημα της εκπομπής του από τα κανάλια, με την δικαιολογία πως ¨εμπαίζει τις ιστορικές μας αξίες¨.

Ο τουριστικός πράκτορας Φαρούκ Μπιλντιριτζί (34) υπέβαλε την σχετική αίτηση στο δικαστικό μέγαρο Ικονίου, για να σταλθεί στην Εισαγγελία Κωνσταντινούπολης.

Ο Μπιλντιριτζί υποστηρίζει πως οι ηθοποιοί του σίριαλ ¨Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής¨ των σκηνοθετών Γιαμούρ και Ντουρούλ Ταϊλάν, ¨ξεφτιλίζουν την ιστορία μας¨. Ανέφερε τα εξής :

Προβάλλονται περιστατικά που δεν συνέβησαν, η μίμηση μιας σημαντικής προσωπικότητας όπως ο Σουλεϊμάν γίνεται με τρόπο προσβλητικό, ενώ καταπατούνται και οι ιστορικές μας αξίες .

Ο Μπιλντιριτζί ανέφερε πως η κόρη του τον ρώτησε λέγοντας πως ¨Αλλιώς περιγράφεται η οθωμανική ιστορία στο σχολείο και αλλιώς στο σίριαλ, ποια είναι η σωστή ;¨, και ότι μετά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού αντιλήφθηκε πως το σίριαλ αποτελείται από ψέματα.

……………….

Ο Μπιλντιριτζί δήλωσε πως ¨Το σίριαλ αυτό αποτελεί μια συκοφαντία για την ιστορία μας και ένα ψέμα. Εξ ονόματος της στήριξης των ιστορικών μας αξιών, αισθάνθηκα την ανάγκη να υποβάλλω μήνυση¨ και πρόσθεσε πως αναμένει στήριξη σε αυτό το θέμα από την κοινή γνώμη και από νομικούς.

 Eφ. Ραντικάλ 1/12/2012

Previous Article

ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ : ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ…

Next Article

ΠΡΟΞΕΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΣΟΥΡΕ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *