Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Αρχισυντάκτης μεγάλης εφημερίδας: “Φτύστε στο δρόμο την διοίκηση του δικηγορικού συλλόγου Άγκυρας” !

0 σχόλια Share:

Αρχισυντάκτης της εφημερίδας Γενί Σαφάκ : Πρέπει να ακυρωθεί η άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος αυτών που υπέγραψαν την ανακοίνωση του δικηγορικού συλλόγου Άγκυρας και αν δεν γίνεται, φτύστε τους στο δρόμο”

Ο Ιμπραήμ Καραγκιουλ-αρχισυντάκτης της εφημερίδας Γενί Σαφάκ αναφερόμενος στην ανακοίνωση του δικηγορικού συλλόγου Άγκυρας σχετικά με τον πρόεδρο της διεύθυνσης Θρησκευμάτων Αλή Ερμπάς, έγραψε πως ” Εκείνη η ανακοίνωση του δικηγορικού συλλόγου Άγκυρας δεν θα ξεχαστεί. Αυτά εδώ τα χώματα και αυτό το έθνος θα τους βάλει να την φάνε. Αυτοί οι οποίοι έγραψαν και δημοσίευσαν εκείνη την ανακοίνωση, αυτά που έγραψαν θα τους κυνηγάνε σε όλη τους τη ζωή. Το επαναλαμβάνω :  Αυτοί οι χιλιάδες που είναι ενάντιοι στην διοίκηση του δικηγορικού συλλόγου Άγκυρας, σε αυτούς που έγραψαν την ανακοίνωση, σε αυτούς που τη δημοσίευσαν και σε αυτούς που έδωσαν την εντολή,  να υποβάλλουν εναντίον τους εκατοντάδες χιλιάδες μηνύσεις και αγωγές. Για αυτούς που έγραψαν και δημοσίευσαν αυτή την ανακοίνωση πρέπει να διεξαχθεί έρευνα σε βάρος τους για τρομοκρατία, για οργανωμένο έγκλημα, για πρόκληση του έθνους, για διασπαστικές δραστηριότητες, για επίθεση στα πιστεύω και για πρόκληση μίσους στην κοινωνία. Πρέπει να ακυρωθεί η άδεια εξασκήσεως του δικηγορικού επαγγέλματος που έχουν εκείνοι οι δικηγόροι. Διότι εκείνοι δεν τους αξίζει αυτή η χώρα. Κι αν δεν συμβεί τίποτα από αυτά, τότε στο δρόμο και όπου τους βρίσκετε να τους φτύνετε στο πρόσωπο”
……..

Σχ. : Ο συγκεκριμένος είναι του καθεστώτος Ερντογάν και φυσικά εκφράζει το κλίμα της κυβέρνησης. Είχαν προηγηθεί τα εξής :

Απόλυτη στήριξη Ερντογάν, στον υπουργό του που αναθεμάτισε την ομοφυλοφιλία…

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν στήριξε τον υπουργό Θρησκευτικών υποθέσεων σχετικά με τις δηλώσεις που είχε κάνει για τους ομοφυλόφιλους

Ο ΠτΔ Ερντογάν αντέδρασε στην κριτική που ασκήθηκε στις δηλώσεις που έκανε ο υπουργός Θρησκευτικών Yποθέσεων Αλή Ερμπας στο κήρυγμα της Παρασκευής σχετικά με τους ομοφυλόφιλους.

Σκληρή υπήρξε η αντίδραση του Ερντογάν κατά του δικηγορικού συλλόγου Άγκυρας, ο οποίος αντέδρασε στις δηλώσεις του Ερμπας σχετικά με τους ομοφυλόφιλους.
Ο ΠτΔ Ερντογάν στηρίζοντας τις δηλώσεις του υπουργού θρησκευμάτων Αλη Ερμπας, δήλωσε ” H Διεύθυνση Θρησκευμάτων είναι μία κρατική υπηρεσία. Ο υπουργός μας έκανε μία δήλωση. Εκπλήρωσε απλά το καθήκον του βάσει της γνώσης που έχει για την πίστη. Αυτά που είπε είναι απόλυτα σωστά. Στη χώρα μας αν υπάρχει κάποιος που πρέπει να μιλά στο όνομα του ισλάμ, αυτός είναι η Διεύθυνση Θρησκευμάτων. Δεν πρόκειται για θέμα που εμπίπτει στην αρμοδιότητα του δικηγορικού συλλόγου Άγκυρας. Όλοι θα μάθουν τη θέση τους, θα μάθουν την θέση τους (…) . Πρόκειται για μία επίθεση κατά του ισλάμ. Η επίθεση κατά του Προέδρου της διεύθυνσης θρησκευμάτων είναι μία επίθεση κατά του κράτους”.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ;
Ο πρόεδρος της Διεύθυνσης Θρησκευμάτων Αλή Ερμπας, κατά το κήρυγμα του την Παρασκευή είχε αναφέρει πως “Το ισλάμ δέχεται την μοιχεία ως μία από τις μεγαλύτερες αμαρτίες ενώ αναθεματίζει την ομοφυλοφιλία. Ποια είναι η σοφία σε αυτό ; Η σοφία έγκειται στις ασθένειες που επιφέρει η αμαρτία αυτή και στην κατάρρευση της γενιάς. Ετησίως εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι εκτίθενται στον ιό HIV που προκαλείται από αυτήν την μεγάλη αμαρτία που θεωρείται από το που σύμφωνα με την ισλαμική βιβλιογραφία θεωρείται μοιχεία¨.

https://www.sondakika.com/haber/haber-son-dakika-cumhurbaskani-erdogan-diyanet-isleri-13167006/

27/4/2020

Σχ:  Να σημειώσουμε εδώ πως ο δικηγορικός σύλλογος Άγκυρας υπέβαλλε μήνυση για ρητορική μίσους κατά του Ερμπάς και την επομέη ο εισαγγελέας διέταξε έρευνα σε βάρος του δικηγορικού συλλόγου !

Τώρα ιδίως μετά από αυτές τις δηλώσεις Ερντογάν, καταλαβαίνετε και την πορεία που θα έχει η υπόθεση στα δικαστήρια…

 

Previous Article

Η ΕΕ χρηματοδότησε τον εξοπλισμό του τουρκικού στρατού στα σύνορα με την Ελλάδα !

Next Article

Τράπεζα Danske : Μεγάλη η πιθανότητα για τουρκική νομισματική κρίση

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *