Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ερντογάν: “Κανένας ιός δεν είναι ισχυρότερος από τα μέτρα που πήραμε”

0 σχόλια Share:

………….

“Από εξετάσεις που έγιναν σε πολίτη μας ο οποίος ήρθε από την Ευρώπη, εντοπίστηκε κοροναιός. Η γενική του κατάσταση είναι καλή και νοσηλεία του συνεχίζεται. Υπό παρακολούθηση βρίσκονται η οικογένειά του και ο στενός του κύκλος. Έγκαιρα πήραμε όλα τα μέτρα για να μην μεταδοθεί στη χώρα μας η αρρώστια αυτή που πυρπολεί όλο τον κόσμο. Αλλά καθώς μεταδόθηκε δίπλα μας δεν στάθηκε δυνατόν να προφυλαχθούμε. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα μόνο περιστατικό προερχόμενο από την Ευρώπη. Τα απαραίτητα μέτρα θα συνεχίσουν να εφαρμόζονται με αυστηρότητα. Μακάρι η Τουρκία να ξεπεράσει αυτό το βάσανο χωρίς απώλειες, αυτή είναι η ευχή μας. Κανένας ιός δεν είναι πιο ισχυρός από τα μέτρα μας

Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις που επί ένα μήνα διεξάγει η Τουρκία στην Ιντλίμπ και η στρατιωτική επιχείρηση Ανοιξιάτικη Ασπίδα,  αποτελούν έκφραση της αποφασιστικότητας μας να αντιμετωπίσουμε τις απειλές που ακουμπάνε τα σύνορά μας.

Είναι ασαφές το κατά πόσο το συριακό καθεστώς και οι σεχταριστικές πολιτοφυλακές που εργάζονται μαζί του, θα τηρήσουν την εκεχειρία. Ήδη από τώρα άρχισαν κάποιες μικρές παραβιάσεις της εκεχειρίας. Κοινοποιούμε αυτές τις εξελίξεις στην Ρωσία με την οποία καταλήξαμε στην συμφωνία και προσδοκούμε να πάρει μέτρα.

(Για τα σημεία παρατήρησης στη Συρία) Σε περίπτωση που υπάρξει η παραμικρή επίθεση σε αυτά, δεν θα αρκεστούμε σε ανταπόδοση, αλλά θα προβούμε σε πολύ βαρύτερα αντίποινα.
Παρακολουθούμε στενά το συριακό καθεστώς και τις πολιτοφυλακές που τους στηρίζουν να κατασκευάζουν οχυρώσεις στην γραμμή της εκεχειρίας. Τις υποσχέσεις που δώσαμε θα τις τηρήσουμε για όσο κάνει το ίδιο και απέναντι πλευρά, αλλά αν δεν τηρηθούν οι υποσχέσεις που μας δόθηκαν, τότε δεν πρόκειται να διστάσουμε να στραφούμε εναντίον τους ακόμη πιο δυναμικά”.

https://www.yeniakit.com.tr/haber/cumhurbaskani-erdogandan-cok-onemli-koronavirus-aciklamasi-1115020.html

11/3/2020

Previous Article

Τουρκικό σκάφος προκάλεσε ζημιές σε σκάφος του ελληνικού λιμενικού -βίντεο !

Next Article

Βράβευση γυναικών από τον δήμαρχο που επιθυμεί εναγκαλισμό με την μητέρα πατρίδα…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *