Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ερντογάν : ¨Αν οι Ρώσοι δεν τηρήσουν την συμφωνία¨…

No Comments Share:

¨Είτε στην συμφωνία με τις ΗΠΑ είτε με την Ρωσία αν οι υποσχέσεις που δόθηκαν δεν τηρηθούν, τότε δεν υπάρχει καμία αλλαγή στα απαραίτητα βήματα που θα πράξουμε εμείς. Στο τμήμα της συμφωνίας με τις ΗΠΑ εμείς συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα την επιχείρησή μας. Σχετικά με τη Ρωσία ο κύριος Πούτιν μίλησε πολύ αποφασιστικά. Ανέφερε πως “Εμείς αυτούς σίγουρα θα τους πετάξουμε από κει”. Τώρα αν φυσικά αυτή η υπόσχεση που δόθηκε δεν τηρηθεί, τότε αρχίζουν τα δικά μας καθήκοντα. Και ισχύουν τα ίδια όπως και με την άλλη περίπτωση. Δεν άλλαξε τίποτε. Θα παρακολουθήσουμε τη διαδικασία.”

Οι PKK-PYD προς τα πού θα αποσυρθούν πέρα από αυτά τα 30 χιλιόμετρα ;

“Προς το νότο”.

Αν όμως αλλάξουν ονομασία και ενταχθούν στο στρατό του καθεστώτος της Συρίας; Δεν θα συνεχίζουν να αποτελούν απειλή για την Τουρκία ;

Εμείς αυτό το θέμα το θέσαμε στον κύριο Πούτιν λέγοντας πως αν στην πράξη αυτοί φορέσουν τις στολές του καθεστώτος και μείνουν στην περιοχή τότε τι γίνεται;” .  Αυτός μας είπε πως “Δεν θα το επιτρέψουμε, θα το παρακολουθήσουμε”.
…….
Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείται ιδιαίτερα κάτι, συνεχώς ακούγεται πως “Κούρδοι υπάρχουν προς τα πάνω και προς τα κάτω”. Εμείς δεν έχουμε κάποιο θέμα με τους Κούρδους που υπάρχουν εκεί. Εμείς έχουμε πρόβλημα με τους εκεί τρομοκράτες αλλά αυτοί το περιγράφουν αυτό ως “Κούρδοι”. Αυτό ακούμε από τους Αμερικανούς δυστυχώς αυτό ακούμε και από τους Ρώσους… Όλοι… Χθες το βράδυ είπα το εξής :” Το να χρησιμοποιείτε αυτό έτσι, αποτελεί ασέβεια προς τους Κούρδους αδερφους μου. Διαπράττετε αυτήν την ασέβεια. Παρακαλώ να μην το κάνετε, εμάς ο αγώνας μας είναι ενάντια στο ΠΚΚ και το YPG, δηλαδή με τους τρομοκράτες. Δεν έχει καμία σημασία η καταγωγή και η θρησκεία του τρομοκράτη. Ο τρομοκράτης είναι τρομοκράτης.
……

Θα μεταβείτε στις ΗΠΑ; Θα υπάρξει συνάντηση με τον κύριο Τραμπ στις 13 Νοεμβρίου;

Αυτή την στιγμή έτσι φαίνεται.

…………..

https://tr.sputniknews.com/turkiye/201910231040452666-cumhurbaskani-erdoganypg-bolgeden-atilmazsa-bizim-gorev-baslar/

23/10/2019

Previous Article

Ανακοίνωση του τουρκόψυχου συλλόγου για το κλίμα λέει της ¨κατασυκοφάντησης¨σε βάρος του….

Next Article

Κοινες περιπολίες Τουρκίας-Συρίας σε κάποια τμήματα της Συρίας

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *