Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Δηλώσεις Ερντογάν για S-400, SU-57 και μεταναστευτικό

0 σχόλια Share:

…………….
Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο ΠτΔ Ερντογάν στο πρακτορείο ρόιτερς δήλωσε : “Δυστυχώς η λογική της ασφαλούς περιοχής δεν καλύπτει τις προσδοκίες μας. Μετατρέπεται σε μία πολιτική καθυστερήσεων. Αν ξεχειλίσει η υπομονή μας θα κοιτάξουμε να βρούμε τη λύση μόνοι μας”

Θέμα της Ιντλίμπ
Ο ΠτΔ Ερντογάν δήλωσε :” Στην Ιντλίμπ έχουμε ευαισθησίες και προτεραιότητες. Τις επιθέσεις κατά των πολιτών της βλέπουμε ένα ρίσκο για τη δημιουργία ενός νέου προσφυγικού κύματος και ως  κίνδυνο για κατάρρευση της διαδικασίας πολιτικής επίλυσης”.

Οι επικεφαλίδες των δηλώσεων του Ερντογάν είχαν ως εξής :
Δεν τίθεται θέμα αυτή τη στιγμή για απόσυρση μας από τα σημεία παρατήρησης στην Ιντλίμπ. Αν το καθεστώς ασχοληθεί με τα σημεία παρατήρησης μας, αν κάνει οποιαδήποτε επίθεση, τότε η ιστορία εκεί θα πάρει μία διαφορετική κατεύθυνση, δεν θα σταματήσουμε όπως ως τώρα.

Σύνοδoς με Ρωσία και Ιράν
Ο στόχος της συνόδου που θα έχουμε τη Δευτέρα με τη Ρωσία και το Ιράν, είναι η διασφάλιση της εκεχειρίας ο τερματισμός της μετανάστευσης και ο έλεγχος των τρομοκρατικών οργανώσεων.

Δεν μπορούμε να το σηκώσουμε
Η Τουρκία η οποία φιλοξενεί 3,6 εκατομμύρια πρόσφυγες, δεν μπορεί να δεχτεί εκατομμύρια ακόμη ανθρώπους από την Συρία, δεν μπορούμε να σηκώσουμε αυτό το βάρος.

Τετραμερή σύνοδος
Στις αρχές του Οκτωβρίου Ρωσία, Γερμανία Γαλλία και Τουρκία θα πραγματοποιήσουμε τετραμερή σύνοδο στην Τουρκία. Θα εξετάσουμε τα θέματα της Ιντλίμπ και των προσφύγων.
……….

Ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη
Η Ρωσία πρότεινε να μας πουλήσει SU-35/SU-57. Η Ρωσία σε αυτό το θέμα, δηλώνει παρών σε κάθε βήμα στην αμυντική βιομηχανία.

Οι S-400 το αργότερο έως τον Απρίλιο θα είναι συναρμολογημένοι στις τοποθεσίες τους
Όταν γίνει το σχετικό με το σύστημα S-400 βήμα αυτό θα μας γαληνέψει λίγο, το αργότερο έως τον Απρίλιο θα είναι συναρμολογημένοι στις τοποθεσίες τους. Τότε θα είμαστε πιο άνετοι από την πλευρά των αμυντικών συστημάτων.
……..
Όταν ο Τραμπ αντιμετωπίζει με κατανόηση το θέμα των S-400 δεν είναι δυνατόν να σκεφτούμε οτι οι απειλές περί κυρώσεων αντανακλούν την πραγματικότητα.
………
Μιλήσαμε με τον Τραμπ για το θέμα των Πάτριοτ, αλλά του είπα ότι θέλουμε να δούμε όρους ανάλογους με αυτούς των S-400.
…….
Όπως όταν κολλήσαμε στο θέμα των Πάτριοτ εισήλθαμε στους S-400, έτσι και στην περίπτωση που κολλήσουμε στο θέμα των F-35,  θα βρούμε την λύση.”

https://www.yeniakit.com.tr/haber/cumhurbaskani-erdogan-uyardi-sabrimiz-tasarsa-929870.html

13/9/2019

Previous Article

Εντάλματα σύλληψης για εκατοντάδες στρατιωτικούς !

Next Article

Ερντογάν : ¨Μία χώρα, όπως οι ΗΠΑ, δεν θέλει να πληγώνει τη σύμμαχο Τουρκία¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

dolor suscipit mi, Praesent id tempus tristique justo in neque.