Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Έβαλε πάλι τα κλάματα- Έρχονται εκλογές ;

1 Comment Share:

Ο πρόεδρος του κόμματος Ταγίπ Ερντογάν είναι γνωστό πως όταν πλησιάζουν οι εκλογές εκπέμπει συναισθηματικά μηνύματα

Χτες σε εκδήλωση που μετείχε στο Καχραμανμαράς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του όταν άκουσε τη φωνή του να απαγγέλλει ένα ποίημα πριν από 20 χρόνια.

Η κατάσταση αυτή του Ερντογάν έφερε στο μυαλό το ερώτημα “Μήπως υπάρχουν στον ορίζοντα πρόωρες εκλογές;”.

Ο Ερντογάν το 2004 πριν από τις τοπικές εκλογές την ώρα που μετείχε σε μία τελετή ομαδικών γάμων ακούγοντας το τραγούδι “Μην κλαις μάνα μου” δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Το 2007 πριν από τις γενικές εκλογές μετέχοντας σε συνεδρίαση στη Βουλή, διαβάζοντας τον εθνικό ύμνο σε ζωντανή μετάδοση έκλαψε

Το 2009 πριν από τις τοπικές εκλογές μετέχοντας σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή έκλαψε όταν παρακολούθησε σε οθόνη τον εαυτό του να διαβάζει ένα ποίημα

Το 2010 πριν από το δημοψήφισμα κατά την συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, έκλαψε διαβάζοντας το τελευταίο γράμμα που είχε στείλει ο εκτελεσθείς στις 12 Σεπτεμβρίου Μουσταφά Πεχλιβάνογλου, ενώ σε μία ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή, έκλαψε ακούγοντας τραγούδι του Αχμέτ Καγιά .

Το 2011 πριν από τις γενικές εκλογές έκλαψε διαβάζοντας εφημερίδα κατά την συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Το 2014 πριν από τις τοπικές εκλογές έκλαψε διαβάζοντας το γράμμα της κοπέλας Εσρά- μέλος των μουσουλμάνων αδελφών που πέθανε αντιστεκόμενοι στο πραξικόπημα στην Αίγυπτο.

Το 2014 πριν από τις εκλογές για την προεδρία της Δημοκρατίας, έκλαψε σε ζωντανή μετάδοση σε μία εκδήλωση ακούγοντας παραδοσιακά τραγούδια

Το 2015 πριν από τις εκλογές της 7ης Ιουνίου σε ένα συνέδριο σχετικά με την 28η Φεβρουαρίου, έκλαψε βλέποντας τον εαυτό του σε ζωντανή μετάδοση . Επίσης το 2015 κατά τη διάρκεια επίσκεψής σε ένα σχολείο στην Αλβανία μετά από ένα ποίημα που απήγγειλαν οι μαθητές εκεί σε ζωντανή μετάδοση έκλαψε.

https://boldmedya.com/2021/09/11/erdogan-yine-agladi-secimler-yaklasiyor-mu/

 

Previous Article

Ολοκαύτωμα της Σάντας του Πόντου

Next Article

Ο πάπας Φραγκίσκος βγήκε στο δρόμο να χαιρετίσει την Αμάλ ! — Βίντεο

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *