Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨ΜΑΣ ΑΚΟΥΝΕ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ¨

No Comments Share:

Σεμπαχάτ Τουντζέλ : Εμάς μας ακούνε οι δυνάμεις ασφαλείας που είναι υπό τις διαταγές του πρωθυπουργού

Η Τουντζέλ ανέφερε πως στο κτίριο του κόμματος BDP στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκε κοριός και είπε πως ¨Εμάς μας ακούνε οι δυνάμεις ασφαλείας που είναι υπό τις διαταγές του πρωθυπουργού¨.

Κωνσταντινούπολη – Η βουλευτής Κωνσταντινούπολης του BDP Σεμπαχάτ Τουντζέλ, η αντιπρόεδρος του BDP Κωνσταντινούπολης Ασιγιέ Κολτσάκ, ο πρόεδρος του BDP-Κιουτσουκτσεκμετζέ Νουρτζάν Ακτούρκ και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του BDP Κεμάλ Πεκόζ, οργάνωσαν συνέντευξη τύπου. Η Κολτσάκ στο δελτίο τύπου ανέφερε πως στα γραφεία τους στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκε κοριός, και ότι αύριο θα υποβάλλουν την σχετική με την υποκλοπή καταγγελία. Η Κολτσάκ είπε πως ¨Οι αστυνομικοί έρχονται στον χώρο εργασίας και προκαλούν ανησυχία¨, ενώ ο Νουρτζάν Ακτούρκ είπε πως τον κάλεσαν στην αστυνομία, και ότι εκεί του έκαναν υποδείξεις και απειλές.

¨ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΜΠΡΙΖΑ¨

Η Σεμπαχάτ Τουντζέλ ανέφερε πως η επιχείρηση KCK είναι μια πολιτική υπόθεση, πως στην επιχείρηση αυτήν είναι πολύ γνωστή η χρήση κρυφών μαρτύρων και οι υποκλοπές χώρου, και είπε πως ¨Στην ουσία δεν εκδικάζεται το KCK αλλά το BDP. Ο κοριός βρέθηκε κολλημένος στην μπρίζα. Αισθάνθηκαν την ανάγκη να μας υποκλέψουν επειδή εδώ κάνουμε πολλές συνεδριάσεις. Μα δεν υπάρχει ανάγκη να μας ακούνε κρυφά. Εμείς ότι λέμε, το λέμε όμοια σε όλα τα μέρη. Εμείς αγωνιζόμαστε για να χτιστεί η δημοκρατία, η ελευθερία και η ισότητα. Βρέθηκε λένε κοριός στο σπίτι του πρωθυπουργού. Δεν ξέρουμε ποιος ακούει τον πρωθυπουργό. Όλοι, ο ένας ακούει τον άλλο. Αλλά εμείς ξέρουμε πως εμάς μας ακούνε οι δυνάμεις ασφαλείας που είναι υπό τις διαταγές του πρωθυπουργού. Εν γνώσει του υπουργού Εσωτερικών Ιντρίζ Ναϊμ Σαχίν, ο οποίος άλλωστε κι από το βήμα είχε πει πως ¨Ακούμε τους βουλευτές¨. Αυτή η συσκευή εδώ πιιθανότατα τοποθετήθηκε με εντολή του Ιντρίζ Ναϊμ Σαχίν

…………….

Πρόκειται για τον δεύτερο κοριό που βρίσκουμε , καθώς νωρίτερα είχαμε βρει και στην οργάνωση νεολαίας μας. Πάλι στην μπρίζα ήταν. Και δεν έγινε τίποτε.

 Εφ. Ραντικάλ 27/12/2012

Previous Article

¨ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ¨

Next Article

¨ΑΔΕΡΦΕ ΟΡΧΑΝ ΔΕ ΣΕ ΞΕΧΑΣΑΜΕ¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *