Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ο υπουργός τους εξωθεί στα σύνορα και η νομαρχία Αδριανούπολης τους ταΐζει….

0 σχόλια Share:

Μετά από την δήλωση του υπουργού Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού, που είπε ότι πάνω από 100.000 άτομα πέρασαν από την Ανδριανούπολη στην Ευρώπη, αυξήθηκε ο αριθμός των ατόμων που φτάνουν των μεταναστών φτάνουν στα σύνορα για να περάσουν.

Οι μετανάστες χρησιμοποιούν και τη ξηρά και το ποτάμι για τα περάσματα αλλά περισσότερο χρησιμοποιούν το ποτάμι. Μεγάλος αριθμός μεταναστών παρατηρείται στα συνοριακά χωριά. Υπάρχει κόσμος που περιμένει στην ουδέτερη περιοχή. Μετανάστες περιμένουν στην ουδέτερη περιοχή μεταξύ Παζαρκουλε και Καστανιές, με την ελπίδα πως η Ελλάδα θα ανοίξει τις πύλες της. Καθώς όμως η συνοριακές δυνάμεις της Ελλάδας συχνά χρησιμοποιούν δακρυγόνα και σπρέι πιπεριού, αυτοί που περίμεναν στην ουδέτερη περιοχή, διέφυγαν προς το δάσος.
Πάνω από 2.000 άτομα πέρασαν εδώ τη νύχτα υπό δύσκολες συνθήκες και συνεχίζουν να περιμένουν.

…………….
Η Διεύθυνση Αλλοδαπών με συντονισμό από τη Νομαρχία Αδριανούπολης μοιράζει στους μετανάστες που βρίσκονται εκεί τρία γεύματα τη μέρα.

https://www.sondakika.com/haber/haber-siniri-gecmek-isteyen-gocmenlerin-edirne-ye-gelisi-12971177/

2/3/3020

Σχ. : Είναι προφανές ότι ο εχθρός μας ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, επί τούτου κάνει αυτές τις ψευδείς δηλώσεις για 100.000 άτομα που πέρασαν, ώστε να φτάσουν κι άλλοι στα σύνορα και έτσι να ξεφορτωθεί όσους περισσότερους μπορεί εξ αυτών η γειτονική μας Βαρβαρία…..

Previous Article

Διαφήμιση ΣΚΑΪ για εκδρομή στην Τουρκία στις 25 Μαρτίου;

Next Article

Υπουργός Εσωτερικών: ” Η Ελλάδα φέρεται απάνθρωπα στους πρόσφυγες, να στείλει η ΕΕ εκπροσώπους της εκεί”….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *