Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Υπουργός Εσωτερικών: ” Η Ελλάδα φέρεται απάνθρωπα στους πρόσφυγες, να στείλει η ΕΕ εκπροσώπους της εκεί”….

0 σχόλια Share:

Ο υπουργός Σοϊλού έκανε έκκληση προς την Ελλάδα για τους μετανάστες

Ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοιλού αναφερόμενος στην βία που επέδειξε η ελληνική αστυνομία στους μετανάστες που περιμένουν στα σύνορα για να πάνε στην Ευρώπη, δήλωσε : ” Αυτό που αναλογεί στην Ελλάδα, είναι να αξιολογήσει τα αιτήματα ασύλου των ανθρώπων που φτάνουν στα σύνορα και να προστατεύσει αυτούς που χρειάζονται προστασία”.

Είπε πως από την έναρξη της κρίσης στην Συρία μέχρι σήμερα, η Τουρκία ως χώρα με βήματα σύμφωνα με την ανεκτικότητα του τουρκικού έθνους, επέδειξε μία συμπεριφορά υπόδειγμα προς όλο τον κόσμο.
…..
Ανέφερε πως η Τουρκία σε αυτούς που μπήκαν στα σύνορα της φέρεται και σύμφωνα με το νόμο και συνέχισε λέγοντας : “Δεν φέρθηκε απανθρωπα όπως κάνει τώρα στα σύνορα στην Αδριανούπολη η Ελλάδα, η οποία κάνει χρήση δακρυγόνων σε αυτούς που ζητάνε άσυλο.
…….
Η ΕΕ και οι ξένες οργανώσεις που μας κατηγορούν, μετά από τα τελευταία γεγονότα, αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να στείλουν εκπροσώπους τους στα σύνορα της Ελλάδας οι οποίοι να δούνε και να καταγράψουν τις απάνθρωπες συμπεριφορές που συμβαίνουν. Ο ΟΗΕ, η ΕΕ και οι ξένοι φορείς οι οποίοι από την αρχή της κρίσης στην Ιντλίμπ κλείνουν τα αυτιά τους στις εκκλήσεις μας για λύση, είναι ανειλικρινια να μην κάνουν την ίδια έκκληση προς την Ελλάδα. Αυτό που αναλογεί στην Ελλάδα, είναι να αξιολογήσει σύμφωνα με το δίκαιο περί μετανάστευσης τα αιτήματα ασύλου των ανθρώπων που φτάνουν στα σύνορα και να προστατεύσει αυτούς που χρειάζονται προστασία. Καλούμε την Ελλάδα σε αυτή τη διαδικασία να συμπεριφερθεί σύμφωνα με την συνθήκη της Γενεύης του 1951, την ευρωπαϊκή συνθήκη ανθρωπίνων δικαιωμάτων και το σημαντικότερο να φερθεί με ανθρωπιά”.

https://www.sondakika.com/haber/haber-bakan-soylu-dan-yunanistan-a-gocmen-cagrisi-12971309/

2/3/2020

Σχ. : Μας δίνει μαθήματα ο τζουτζες του Ερντογάν. Ο υπεύθυνος για τις εξαφανίσεις και τα βασανιστήρια αμέτρητων ανθρώπων μετά το στημένο πραξικόπημα του 2016, έρχεται τώρα να μας δώσει μαθήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ο αρχιδιακινητής λαθρομεταναστών, αυτός που μας τους στέλνει, από πάνω μας εγκαλεί κιόλας !

Τα ίδια περίπου πάντως λέει και η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και όλο το και συναπάντημα….

Previous Article

Ο υπουργός τους εξωθεί στα σύνορα και η νομαρχία Αδριανούπολης τους ταΐζει….

Next Article

Γερμανία : Η ΕΕ δεν πρέπει να αντιδράσει στο άνοιγμα των συνόρων- Να βάλουμε κυρώσεις στην Ρωσία !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *