Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝΕ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ….

4 Comments Share:

Εφ. Μπιρλίκ 26-9-2011

Υπογράφηκε ¨πρωτόκολλο συνεργασίας¨ Καβάλας-Σαμψούντας

¨Πρωτόκολλο συνεργασίας¨ υπογράφηκε ανάμεσα στους δήμους Καβάλας και Σαμψούντας. Η τελετή έγινε στην Καβάλα. Το ¨Πρωτόκολλο συνεργασίας¨ το υπέγραψε εκ μέρους του δήμου Καβάλας ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Σιμιτσής, και εκ μέρους του δήμου Σαμψούντας ο δήμαρχος Γιουσούφ Ζιγιά Γιλμάζ.

Στην τελετή παραβρέθηκαν η υποπρόξενος της T.C. στην Κομοτηνή Μπερίν Οκούρ, οι αντιπεριφερειάρχες Αρχέλαος Γκράνας, Κώστας Παπακοσμάς, και το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Καβάλας. Ανάμεσα στους μετέχοντες ήταν ο πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Καβάλας Χαράλαμπος Αλεξανδρίδης καθώς και γυναικείο συγκρότημα παραδοσιακών χορών με τοπικές φορεσιές. Μεγάλη ήταν φυσικά η συμβολή Λεϊλά Ουστέλ Τσαγατάι η οποία ετοίμασε αυτήν την τελετή και στους δύο δήμους. Αυτό το ανέφεραν και οι δύο δήμαρχοι στις ομιλίες τους.

Στην τελετή ο δήμαρχος Σαμψούντας Γιουσούφ Ζιγιά Γιλμάζ που ανέγνωσε και υπέγραψε το ¨Πρωτόκολλο συνεργασίας¨ ανέφερε τα εξής :

¨ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ¨

Το Πρωτόκολλο Συνεργασίας μας ανάμεσα στον δήμο Σαμψούντας και τον δήμο Καβάλας.

.…………………..

………………….

Συμφωνήσαν πως είναι σημαντική η συνεργασία των δύο πόλεων στα παρακάτω πεδία.

1 – Συνεργασία και συναλλαγές στους τομείς Επιχειρήσεων, Εμπορίου, Τουρισμού, Επιστήμης και Τεχνολογίας, Πολιτισμού, Εκπαίδευσης, Αθλητισμού, Υπηρεσιών υγείας και Εργασίας

2- Και οι δύο πόλεις θα παράσχουν διευκολύνσεις στους επενδυτές με στόχο την ανάπτυξη της φιλίας και του τομέα των επιχειρήσεων, ενώ θα συμβάλουν στην συνεργασία των εμπορικών επιμελητηρίων Σαμψούντας και Καβάλας.

Το πρωτόκολλο αυτό γράφτηκε σε δύο ισοδύναμα αντίτυπα στα Ελληνικά και τα τουρκικά. Το πρωτόκολλο αυτό ενεργοποιείται κατά την ημερομηνία υπογραφής.

26-9-2011

……………………….

……………………….

Σχόλιο : Κάθε μέρα βγαίνει και ένας Τούρκος αξιωματούχος και μας απειλεί με πόλεμο έμμεσα ή άμεσα, έστειλαν φρεγάτες και υποβρύχια στην Κύπρο, σχεδιάζουν να εγκαταστήσουν F-16 στα κατεχόμενα, πήραν μόνοι τους άδεια για να κάνουν λέει έρευνες πετρελαίου παντού στην Κύπρο και εμείς υπογράφουμε πρωτόκολλο συνεργασίας και άλλες ΠΑΠΑΡΙΕΣ. Βρε …… έχετε καταλάβει ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να υπάρξει πόλεμος με την Τουρκία μέσα στο επόμενο διάστημα ; Τι στα σκατά υπογράφετε ;

 

 

 

 

 

Previous Article

ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ…

Next Article

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

4 Comments

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *