Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤIΝΟΥΠΟΛΗΣ

0 σχόλια Share:

Επίσκεψη του δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης στον Δικηγορικό Σύλλογο Κωνσταντινούπολης

Ξανθιώτες νομικοί στις 8 και 9 Απριλίου φιλοξενήθηκαν από τον δικηγορικό σύλλογο Κωνσταντινούπολης. Ομάδα περίπου 50 ατόμων από την διοίκηση του Συλλόγου και μέλη, επισκέφτηκαν στο γραφείο του τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Κωνσταντινούπολης Ουμίτ Κοτζασακάλ.

 Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κωνσταντινούπολης Κοτζασακάλ τους ενημέρωσε για την ιστορία του Συλλόγου και εξέφρασε την πίστη του πως η φιλία και η επαγγελματική αλληλεγγύη ανάμεσα στους δύο συλλόγους θα αυξηθεί. Η πρόεδρος του δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης Κυριακή Κιούση εξέφρασε την ικανοποίηση της για την επίσκεψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Κωνσταντινούπολης.

 Τον δικηγορικό σύλλογο Ξάνθης σε όλο του το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη του συνόδευσαν ο δικηγόρος-μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κωνσταντινούπολης και πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης Μπουρχανετίν Χακγκιουντέρ, ο Γ.Γ. του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης δικηγόρος Νετσμετίν Χουσείν, και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τουρκικών Συλλόγων Ρούμελης δικηγόρος Σελαχατίν Μέριτς. Επίσης μετείχαν και οι Δυτικοθρακιώτες δικηγόροι Χασάν Γιαζιτζί, Χουσείν Ντιλέκ και Νουράι Σετσιλμίς που είναι εγγεγραμμένοι στον Δικηγορικό Σύλλογο Κωνσταντινούπολης. Την επιτροπή την υποδέχτηκε στα Δικαστήρια Κωνσταντινούπολης ο πρόεδρος δικηγόρος Ουμίτ Κοτζασακάλ, ο Γ.Γ. του συλλόγου Χουσείν Οζμπέκ και ο εισαγγελέας Κωνσταντινούπολης Χουσείν Γιαβάς.

Από την διοίκηση του δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης μετείχαν η πρόεδρος Κυριακή Κιούση, η αντιπρόεδρος Ελένη Πολυχρονιάδου, ο γραμματέας Ιωάννης Τσιλιγγίρης και τα μέλη του Δ.Σ. Μουζαφέρ Καμπζά, Πέτρος Παυλίδης και Κατερίνα Σκουλαρίκη.

 Εφ. Γκουντέμ 12-4-2012

 Σχόλιο : Θα συμβουλεύαμε την διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης να είναι πιο προσεκτικοί σε αυτούς που τους συνοδεύουν. Και για να μην λέμε λόγια του αέρα ας δούνε αυτήν την φωτογραφία. Είναι από την συνέλευση του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης  που έγινε στις 29-11-2011. Ξεκάθαρα φαίνεται αριστερά η σημαία της ¨Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης¨…. Ένα χτύπημα στο Google θα αρκούσε.

Previous Article

ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΕΚΤΙΣΕΙ Ο ΑΓΑΡ

Next Article

ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Μ. ΠΙΣΤΟΥ ΣΤΟ ΤΣΑΝΑΚΚΑΛΕ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

venenatis, massa suscipit pulvinar ut mi, non Praesent elementum dolor