Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

No Comments Share:

 Μειώθηκαν οι γεννήσεις στην Ελλάδα, αυξήθηκαν οι κλοπές

ΑΘΗΝΑ – Καθώς η οικονομική κρίση γίνεται όλο και πιο αισθητή στην Ελλάδα, οι πολίτες υποχρεώνονται να σταματήσουν συνήθειες οικονομικής ευημερίας, ενώ περίεργα περιστατικά κλοπής διαπιστώνονται σε διάφορα μέρη της χώρας. Ο Ελληνικός τύπος αναφέρει πως λόγω της οικονομικής κρίσης και της απώλειας των οικογενειακών εσόδων χάθηκαν οι οικονομίες και πως κατά τον τελευταίο 1,5 χρόνο υπάρχει μείωση στις γεννήσεις κατά 15%.

Στις ειδήσεις αναφέρεται πως λόγω της μείωσης του βοηθήματος γέννας μεγάλο τμήμα των γυναικών που παλιότερα πήγαιναν και γεννούσαν με καισαρική σε ιδιωτικά νοσοκομεία, πλέον κατευθύνονται στα κρατικά νοσοκομεία. Αναφέρεται πως πολλές οικογένειες λόγω της στενότητας εσόδων παρατάνε τα παιδιά τους σε κρατικά ιδρύματα. Στις ειδήσεις αναφέρεται πως οι Έλληνες μείωσαν τα ταξίδια στο εξωτερικό, άλλαξαν την συνήθεια της ταβέρνας και άρχισαν αντί για τα κέντρα μουσικού γλεντιού να προτιμούνε τις απλές ταβέρνες.

Λόγω της οικονομικής κρίσης αρνητικές είναι και οι επιδράσεις στον κρατικό μηχανισμό. Το φετινό συνέδριο της κρατικής μυστικής υπηρεσίας ΕΥΠ έληξε χωρίς το έθιμο του λουλουδοπόλεμου και χωρίς χορούς και μουσικές. Αναφέρεται πως στον στρατό δεν έχουν μείνει χρήματα για καύσιμα, τα πολεμικά πλοία έχουν πρόβλημα ανταλλακτικών, ενώ στα αεροπλάνα που χαλάνε χρησιμοποιούνται ανταλλακτικά από άλλα.

……………………

Εφ. Νετγκαζέτε 24-10-2011

Previous Article

31 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΝΤΙΓΙΑΡΜΠΑΚΙΡ

Next Article

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *