Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΥΤΙΚΟΘΡΑΚΙΩΤΗΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΥΤΒ…

No Comments Share:

 

 

Νέος πρόεδρος στην διεύθυνση Απόδημων Τούρκων ο Αμπντουλλάχ Ερέν

Στην Τουρκία ανέλαβε καθήκοντα στην Διεύθυνση Απόδημων Τούρκων και Συγγενών Κοινοτήτων (ΥΤΒ) που υπάγεται στη Πρωθυπουργία, ο Αμπντουλλάχ Ερέν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο προηγούμενος πρόεδρος της ΥΤΒ ο Μεχμέτ Κιοσέ διορίστηκε ακόλουθος στην Πρωθυπουργία και μετά από αυτό, τοποθετήθηκε νέος πρόεδρος εκεί ο Αμπντουλλάχ Ερέν.

Ο Αμπντουλλάχ Ερέν κατάγεται από την δυτική Θράκη, είναι γιός του Γενικού Διευθυντή του IRCICA Δρ. Χαλίτ Ερέν, έχει πτυχίο Κοινωνιολογίας από το πανεπιστήμιο του Βοσπόρου και μεταπτυχιακό στο πανεπιστήμιο του Γουέστμινστερ του Λονδίνου.

Ο Ερέν από τα χρόνια που ήταν φοιτητής ως τώρα εργάστηκε σε διάφορες ΜΚΟ. Ανέλαβε ανώτατα καθήκοντα και στον ιδιωτικό τομέα, ενώ μετείχε ενεργά σε ΜΚΟ που δραστηριοποιούνταν στα Βαλκάνια.

Ο Ερέν έχει κάνει έρευνες για το Ίδρυμα Πολιτικής, Οικονομίας και Κοινωνίας (SETA) και από το 2014 και μετά εργάστηκε ως υποδιευθυντής στο Γραφείο του Πρωθυπουργού και ως ακόλουθος στην Πρωθυπουργία. Ο Ερέν για ένα διάστημα ήταν αντιπρόεδρος στην νεολαία του ΑΚΡ-Κωνσταντινούπολης. Γνωρίζει αγγλικά σε καλό βαθμό, ταυτόχρονα είναι σύμβουλος του ΠτΔ, είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

http://gundemgazetesi.com/haber/detay/4504
5/6/2018

Σχ: Δηλαδή η οικογένεια Ερέν βγάζει Statemens !
O πατέρας-Χαλίτ Ερέν εδώ και χρόνια είναι Διευθυντής στο IRCICA,  o ένας ο γιός ο Ιμπραήμ Ερέν πρόσφατα έγινε Γενικός Διευθυντής στο κρατικό τηλεοπτικό κανάλι TRT και ο άλλος Πρόεδρος στην ΥΤΒ.
Βρε Χαλίτ κάνε τίποτε και για εμάς !!!

Previous Article

ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΕ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ ΞΗΡΑΣ – BINTEO

Next Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΜΙΛΛΕΤ-ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *