Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΤΕΚΙΡΝΤΑΓ

No Comments Share:

Η πρόξενος της Ελλάδας στην Αδριανούπολη επισκέφτηκε τον δήμο μας

Η νεοδιορισθείσα πρόξενος της Ελλάδας στην Αδριανούπολη Αικατερίνη Βαρβαρίγου επισκέφτηκε τον δήμο Τεκίρνταγ και συναντήθηκε με τον δήμαρχο Αντέμ Νταλγκίτς. Ο δήμαρχος Νταλγκίτς υποδέχτηκε την πρόξενο στην είσοδο, την ενημέρωσε για τις προσπάθειες του δήμου και ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα. Ο Νταλγκίτς εξέφρασε την λύπη του για την κρίση στην Ελλάδα και δήλωσε :

¨Η κρίση ξεπερνιέται με δουλειά και με παραγωγή. Εμείς ως δήμοι της Θράκης είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε μαζί σας. Παλιότερα φέραμε σε επαφή τους επιχειρηματίες στην Βουλγαρία με τους Τούρκους επιχειρηματίες, και αυτοί τώρα παράγουν πολύ ωραία σχέδια. Φέρνοντας σε επαφή και τους Έλληνες επιχειρηματίες με τους Τούρκους επιχειρηματίες μαζί θα παράξουμε σχέδια, εμείς είμαστε έτοιμοι για δουλειά.¨

Η πρόξενος Βαρβαρίγου περιέγραψε πως θα διασφαλίσει διευκόλυνση βίζας για τους Τούρκους πολίτες και είπε πως ¨Όσο περισσότεροι οι δύο λαοί γνωρίζονται θα αναπτύσσονται και οι σχέσεις.¨ Η πρόξενος υπέγραψε στο τετράδιο τιμής, ενώ ο δήμαρχος Νταλγκίτς της χάρισε δώρο προς ανάμνηση της επίσκεψης. Στην επίσκεψη παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Σινάν Τσετίζ και ο υπεύθυνος οικονομικών υπηρεσιών Ζεκί Σεζέν.

Ιστοσελίδα  tekirdagyenihaber.com  

Previous Article

ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ

Next Article

ΦΟΒΕΡΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ-ΒΙΝΤΕΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *