Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ο ΜΟΥΕΖΙΝΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Ε.Ξ.

No Comments Share:

¨Εάν γίνουμε ακόμη πιο ισχυροί, πρέπει να στηρίζουμε ωραία και όμορφα πράματα¨

Ο Μουεζίνογλου συναντήθηκε με ομογενείς στην Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής (GTGB). Τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος της GTGB Κοράι Χασάν, ο οποίος στην ομιλία του εξέφρασε την ικανοποίηση του που τον φιλοξενεί. Χαιρετισμό απεύθυνε και ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς. Ακολούθως σύντομο χαιρετισμό έκανε και ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν, και ανέφερε πως ¨κύριε υπουργέ μου η επίσκεψη σας αυτή θα συμβάλει ιδιαίτερα στις σχέσεις των δύο χωρών¨.

Έπειτα πέρασε στο βήμα ο υπουργός Μουεζίνογλου για να απευθύνει χαιρετισμό. Στην ομιλία που έκανε, εν περιλήψει είπε τα εξής : ¨ Εάν γίνουμε ακόμη πιο ισχυροί, πρέπει να στηρίζουμε ωραία και όμορφα πράματα .

Πολύτιμοι αδερφοί μου, βρίσκομαι ανάμεσα σας με μεγάλη χαρά. Ο Δημιουργός να μην με ξεχωρίσει από εσάς. Πιστεύω πως αυτή η επίσκεψη θα γεννήσει σημαντικά αποτελέσματα για τις δύο χώρες. Στο επόμενο διάστημα η επίλυση των θεμάτων θα συνεχιστεί όχι με κουβέντες αλλά μέσα από μια καλύτερη συνεργασία. Εάν γίνουμε ακόμη πιο ισχυροί, πρέπει να στηρίζουμε ωραία και όμορφα πράματα . Σας αγαπώ. Την συνάντηση μου μαζί σας την βλέπω σαν πλούτο της ζωής μου.

………………¨

………………

 Εφ. Μιρλίκ 29/3/2013

Previous Article

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΕΞ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΥΕΖΙΝΟΓΛΟΥ

Next Article

ΕΠΑΦΕΣ ΜΟΥΕΖΙΝΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *