Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ενοχλούνται από τους εξοπλισμούς της Ελλάδας…

0 σχόλια Share:
Ο ελληνικός στρατός που δεν μπορoύσε να αντιμετωπίσει την κρίση με τα άρβυλα σχεδιάζει να αγοράσει 24 F-35
Η Ελλάδα που μετά από την κρίση στην Ανατολική Μεσόγειο, ανακοίνωσε πως θα δώσει βαρύτητα στους εξοπλισμούς, αναφέρεται πως θα αγοράσει 24 τεμάχια F-35Α. Η ελληνική κυβέρνηση θα διαθέσει προϋπολογισμό 10 δισεκατομμυρίων ευρώ για την άμυνα που θα δαπανηθούν για την αγορά μαχητικών αεροσκαφών Ραφάλ και την αναβάθμιση των υπαρχόντων F-16. Αναφέρεται πως μετά το 2024 θα χτυπήσει την πόρτα των ΗΠΑ για τα F-35. Λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, βρισκόταν στην επικαιρότητα τα προβλήματα του στρατού με τα άρβυλα και τις φόρμες. Τα μεγάλα βήματα που κάνει η Τουρκία στην αμυντική βιομηχανία έχουν προκαλέσει μεγάλο πανικό στην Αθήνα. Μέχρι πριν από λίγα χρόνια Στην επικαιρότητα ήταν τα προβλήματα του Ελληνικού Στρατού με τα αρβύλα. Η ελληνική κυβέρνηση παράλληλα με τα πολεμικά αεροσκάφη τύπου Ραφάλ που θα αγοράσει από τη Γαλλία, σχεδιάζει να αναβαθμίσει τα υπάρχοντα πολεμικά αεροσκάφη F-16 σε ανώτερο μοντέλο. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Aviationist Aviation, η Ελλάδα το 2024 θα χτυπήσει την πόρτα της Ουάσιγκτον για τα μαχητικά αεροσκάφη F-35.
……
https://www.yenisafak.com/dunya/postal-kriziyle-bas-edemeyen-yunan-ordusu-24-adet-f-35-savas-ucagi-almayi-planliyor-3567126
14/9/2020
Σχ.: Σκεφτείτε να είσαι Τούρκος και να βλέπεις πως ο ελληνικός στρατός δυσκολεύεται με τα άρβυλα και τις στολές  !!!
Φυσικά και θα τους βλέπεις σαν ¨μεζέ¨ !  Τόσο δύσκολο είναι να το κατανοήσουν οι Έλληνες αξιωματούχοι ; Το συμπέρασμα είναι απλό : Ακόμη κι αν πρέπει να ξεράνουμε το @κατό μας, ο στρατός πρέπει να είναι αξιόμαχος και εξοπλισμένος άψογα. Με τις @λανιές δεν βάφονται αυγά. Κι όσο κι αν σκούζουν οι εκάστοτε προδότες ο κίνδυνος είναι απτός και εξ ανατολών. Και ακόμη και για να διαπραγματευτείς χρειάζεσαι στρατιωτική ΙΣΧΥ. Και αν χρειάζονται μειώσεις ας αρχίσουν από τους υψηλόμισθους. 
Previous Article

Ο υπουργός Σοϊλού κατά του προέδρου του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Τουρκίας !

Next Article

Τούρκος ¨ειδικός¨ : ¨Το Καστελλόριζο να το λέμε Κιζιλχισάρ και έχει φυσικό αέριο¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *