Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ο υπουργός Σοϊλού κατά του προέδρου του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Τουρκίας !

0 σχόλια Share:

Σουλεϊμάν Σοϊλού προς τον πρόεδρο του Ανώτατου Συνταγματικού Δικαστηρίου (ΑΥΜ) : Αφού είμαστε ελεύθερη χώρα τότε πάνε και έλα στη δουλειά σου με το ποδήλατο !

Η τελετή σφραγίστηκε από την αντίδραση του Σοϊλού κατά του Συνταγματικού Δικαστηρίου. Ο Σοϊλού αντιδρώντας στην ακύρωση του νόμου που απαγορεύει τις πορείες στους δρόμους μεταξύ των πόλεων δήλωσε πως “Εγώ μπορώ να πάω μόνος μου με το αυτοκίνητό μου στη δουλειά, εσύ μπορείς; ”

Ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού μίλησε στα εγκαίνια των μαθημάτων διαπραγμάτευσης στα κοινωνικά γεγονότα της αστυνομικής διεύθυνσης Άγκυρας. .

…..

Ανέφερε : Τις προηγούμενες ημέρες δημοσιεύτηκε στον τύπο η είδηση πως το Συνταγματικό Δικαστήριο ακύρωσε το νόμο ο οποίος ανέφερε πως “Δεν επιτρέπονται διαμαρτυρίες και πορείες στις εθνικές οδούς”. Το καλύτερο μέρος για να αντιληφθεί κάποιος το τι είδους προβλήματα προκαλεί αυτή η απόφαση είναι εδώ. Αντιμετωπίζουμε μία ενδιαφέρουσα κατάσταση. Όλοι παραδέχονται ότι υπάρχει τρομοκρατία στα social media. Αμέσως βγαίνει το συνταγματικό δικαστήριο και με ρύθμιση του δηλώνει πως “εσείς ως δυνάμεις ασφαλείας δεν έχετε το δικαίωμα εντοπισμού”. Το σεβόμαστε. Ακολούθως οι πολίτες μας διαμαρτύρονται λέγοντας πως “βρισκόμαστε αντιμέτωποι με προσβολές”. Τέτοιες αντιμετωπίζουν όλοι η κρατική ιεραρχία αρχίζοντας από τον πρόεδρό μας. Μετά γίνονται ασκήσεις ασφάλειας και εκείνο το ακύρωσαν. Μα πώς το ακυρώνετε ; Η FETO προσπάθησε να καταλάβει την Τουρκία. Που προσπάθησε να την καταλάβει; Στα δικαστήρια στην αστυνομία και στο στρατό. Αυτοί όλοι είναι δημόσιοι λειτουργοί.

….. Εγώ να τα πω αυτά που βλέπω και μετά ας πουν ότι θέλουν. Κύριε πρόεδρε του ΑΥΜ απευθύνομαι σε σας. Εγώ είμαι αυτός που βιώνω τα δάκρυα του ενός έτους παιδιού στην κηδεία του μάρτυρα. Εμείς μιλάμε με τις μανάδες και τους πατέρες. Η δική μας ψυχή καίγεται. …. Αφού είμαστε μία ελεύθερη χώρα, εγκρίνατε λέει την κατάργηση του δικαιώματος ελεύθερης κυκλοφορίας στους κύριους δρόμους.  Μα τότε δεν χρειάζεστε αστυνομική προστασία. Να πάτε στη δουλειά με το ποδήλατό σας. Εγώ είμαι έτοιμος να πάω μόνος μου με το αυτοκίνητό μου, εσύ είσαι ; ”

…..

https://www.gazetefersude.net/suleyman-soyludan-aym-baskanina-madem-ozgur-ulkeyiz-bisikletinle-ise-git-gel-bakalim

14/9/2020

Σχ : Αυτό θα πει σεβασμός στη διάκριση των εξουσιών ! Ο υπουργός να κατηγορεί δημόσια τον πρόεδρο του ΑΥΜ επειδή δεν του αρέσουν οι αποφάσεις του ! Το νόμο αυτό προφανώς τον έβγαλαν μετά από την τελευταία πορεία που έκαναν οι δικηγόροι στην Τουρκία. Και έμμεσα συσχετίζει τους δικηγόρους με τρομοκρατία ! Πολύ πιθανόν και τις επόμενες μέρες να αφαιρεθεί και η αστυνομική προστασία από τον πρόεδρο του ΑΥΜ.

ΤΟΣΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !

Previous Article

Ειρωνεία για τα συνθήματα ¨Μας ζηλεύουν ¨….

Next Article

Ενοχλούνται από τους εξοπλισμούς της Ελλάδας…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *