Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τα ψέματα των τουρκικών ΜΜΕ για πυροβολισμούς λαθρομεταναστών συνεχίζονται….

0 σχόλια Share:

………

Οι ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας οι οποίες έστησαν συρματοπλέγματα με ξυράφια μπροστά στη συνοριακή πύλη στις Καστανιές, χρησιμοποιούν κατά των προσφύγων πεπιεσμένο νερό, βόμβες ήχου, δακρυγόνα και καμιά φορά ακόμη και σφαίρες.

Οι ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας που έσκαψαν οχυρωματικές θέσεις στα σύνορα, άρχισαν να στήνουν συρματοπλέγματα και κατά μήκος της όχθης του Έβρου. Οι πρόσφυγες που περιμένουν στα σύνορα ενίοτε τα περνάνε, άλλα βρίσκονται αντιμέτωποι με την κακή συμπεριφορά των ελληνικών συνοριακών μονάδων.
Υπάρχουν πρόσφυγες οι οποίοι αφού πέρασαν στην Ελλάδα και μετά τους τραυμάτισαν με όπλα και αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στην Τουρκία.
Κάποιοι από αυτούς νοσηλεύονται σε νοσοκομεία στην Ανδριανούπολη ακόμη και σε κρίσιμη κατάσταση.

Τα περάσματα συνεχίζονται
Τα περάσματα συνεχίζονται ιδίως από την γραμμή του ποταμού. Οι πρόσφυγες περιμένουν τις βραδινές ώρες και συνεχίζω να περνάνε από περιοχές που έχουν καθορίσει.
Στο μεταξύ οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας επί 24ώρου βάσεως συνεχίζουν τις περιπολίες τους σε ξηρά και ποτάμι για να εμποδίσουν τα περιστατικά επαναπροώθησης από την πλευρά της Ελλάδας.

https://www.sondakika.com/haber/haber-siginmacilarin-avrupa-kapisinda-bekleyislerinin-13-13000657/

11/3/2020

Σχ. : Κάνεις εξ αυτών των δημοσιογράφων δεν τολμά να γράψει για τις ευθύνες που έχει η τουρκική ηγεσία που βγήκε και δήλωσαν πως δήθεν τα σύνορα είναι ανοιχτά. Δίνοντας έτσι ελπίδες περάσματος στην Ευρώπη σε εκατομμύρια κόσμο που βρίσκεται στην Τουρκία και όχι μόνο . Οι πιο εύπιστοι εκ των οποίων έτρεξαν προς τη μεριά των ελληνικών συνόρων…

Previous Article

Βράβευση γυναικών από τον δήμαρχο που επιθυμεί εναγκαλισμό με την μητέρα πατρίδα…

Next Article

Το λάθος της εκφωνήτριας ειδήσεων !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *