Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

0 σχόλια Share:

 Γίνεται Ελληνοτουρκικός πόλεμος ; Και αν γίνει πόσο θα κρατήσει

………………………………

 Στην πραγματικότητα τα λόγια του Σημίτη και του Κον-Μπεντίτ είναι ιστορικά. Τα άτομα αυτά καθώς προέρχονται μέσα από το σύστημα και το ξέρουν πολύ καλά, υπό κάποια έννοια αποκάλυψαν το παρόν παγκόσμιο σύστημα, και περιέγραψαν με τον πιο απλό τρόπο πως δουλεύει.

 Ο Σημίτης κατά την γνώμη μου είναι πολύ ρεαλιστής, αλλά η κουβέντα του πως σε περίπτωση ελληνοτουρκικού πολέμου αυτός θα διαρκούσε 2-3 ώρες, θα προκαλέσει τον θυμό των ομογενών του και ιδιαίτερα των ακραίων εθνικιστών.

 Ο Σημίτης μίλησε ρεαλιστικά, αλλά για να μην θίξει περισσότερο την περηφάνια των ομογενών του επιμήκυνε την διάρκεια του πολέμου. Κατά την γνώμη μου ένας τέτοιος πόλεμος δεν θα διαρκούσε ούτε 2 ώρες. Διότι η κατάσταση είναι ξεκάθαρη. Υπάρχουν δύο στρατοί που δεν μπορούνε να συγκριθούν ούτε αριθμητικά, ούτε από πλευράς εξοπλισμού, εμπειρίας και εκπαίδευσης. Ο τουρκικός στρατός είναι από τους πιο ισχυρούς στρατούς του ΝΑΤΟ και του κόσμου.

……………………………

Κρίμα δεν είναι ; Την ώρα που ο κόσμος συνθλίβεται από τους φόρους, η ανεργία σπάει ρεκόρ, και υπάρχουν μεγάλες ανεπάρκειες, δεν είναι αμαρτία να δίνονται δισεκατομμύρια για όπλα που θα πεταχτούν μόλις λήξει ο χρόνος τους ;

Και μάλιστα ποιο το κίνητρο για αυτά τα όπλα όταν πρόκειται για ένα πόλεμο που δεν θα μπορέσει να κερδηθεί ;

……………………………..

Εφ. Μιλλέτ (βγαίνει στην Ελληνική Θράκη) 26-1-2012

 Αρθρογράφος Τζεγκίζ Ομέρ

 

Σχόλιο : Αφού είναι τόσο ισχυρός ο τουρκικός στρατός τότε γιατί ο πρώην αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού έλεγε -σε λόγο του που διέρρευσε στο διαδίκτυο- τα εξής : ¨Μα είναι δυνατόν να είναι 30 άτομα ειδικές δυνάμεις, να πλησιάζουν 2-3 από απέναντι (εννοεί ΠΚΚδες) και να παρατάει  τα όπλα του και να φεύγει ο πρώτα ο αξιωματικός ; Ε μα γίνεται δουλειά έτσι ;¨

Για πες βρε Τζενγκίζ, με αυτούς θα νικήσετε ;

Previous Article

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΚΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ

Next Article

2.221 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *