Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Παζαρτζής από Αδριανούπολη : ¨Έλληνες και Βούλγαροι τουρίστες αγοράζουν σχεδόν οτιδήποτε πουλάμε¨…

No Comments Share:

Τουρίστες που έρχονται από Ελλάδα και Βουλγαρία συρρέουν στο “Εθνικό παζάρι” που οργανώνεται κάθε Σάββατο στην Ανδριανούπολη

Βούλγαροι και Έλληνες τουρίστες που έρχονται στο παζάρι που στήνεται τις Παρασκευές, λόγω της διαφοράς στην ισοτιμία των νομισμάτων, αγοράζουν σε καλές τιμές από ρούχα έως υαλικά. Οι Βούλγαροι τουρίστες μία μέρα πριν από το στήσιμο του παζαριού γεμίζουν τα ξενοδοχεία και τις πανσιόν.
Ο πρόεδρος του συνεταιρισμού του Εθνικού Παζαριού Μπουλεντ Ρεισογλου, αναφέρει πως με αυτούς που έρχονται από Ελλάδα και Βουλγαρία για ψώνια το τεχνικό παζάρι έχει καταστεί διεθνές και ο ίδιος προσθέτει πως : “Τις Παρασκευές γίνεται ένας μεγάλος συνωστισμός στην Ανδριανούπολη και στην αγορά και διασφαλίζεται σημαντική συμβολή στην οικονομία. Έλληνες και Βούλγαροι τουρίστες συρρέουν στην αγορά και ψωνίζουν. Οι έμποροι μας είναι πολύ ευχαριστημένοι από αυτό. Επίσης και οι ντόπιοι πολίτες δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για το παζάρι μας. Κάποιοι έρχονται από την Πέμπτη το βράδυ, ψωνίζουν και μένουν στα ξενοδοχεία και στις πανσιόν. Και στα άλλα εμπορικά κέντρα υπάρχει μία ζωντάνια. Στο παζάρι μας διατίθενται προϊόντα ποιοτικά και σε καλή τιμή. ”

Ο παζαρτζης Μεμχετ Τζαν λέει ότι οι πωλήσεις του είναι πολύ καλές και ότι “Οι Έλληνες και Βούλγαροι τουρίστες αγοράζουν σχεδόν οτιδήποτε πουλάμε. Οι δουλειές μας πάνε πολύ καλά και καθημερινά αυξάνουν οι πελάτες μας. υπάρχει μεγάλη διαφορά στα προϊόντα που πωλούνται στις χώρες τους και σε αυτά που πωλούνται εδώ. Επηρεάζει το ότι είναι φθηνά και ποιοτικά προϊόντα”.

Ο παζαρτζης Σειφεττιν Γκιουλέρ, αναφέρει πως Ακόμη και κάποιοι που έχουν μαγαζιά στη Βουλγαρία αγοράζουν από εδώ χοντρικά και τα πουλάνε στα μαγαζιά τους. Δηλωνει πως “Οι τιμές μας είναι πολύ κατάλληλες. όπως είναι γνωστό υπάρχει συναλλαγματική διαφορά και εκείνοι το αξιολογούν αυτό πολύ καλά. Αυτό που περισσότερο από όλα αγοράζουν οι Έλληνες και Βούλγαροι είναι τα είδη ρουχισμού. Ακολουθώ τα είδη σπιτιού και τα τρόφιμα”.

https://www.dha.com.tr/yurt/edirnenin-ulus-pazarina-yunan-ve-bulgar-turist-akini/haber-1712759\

20/9/2019

Σχ : Οι Τούρκοι διεκδικούν καθαρά το μισό Αιγαίο, κατέχουν την μισή και απειλούν την υπόλοιπη Κύπρο και κάποιοι πάνε και τους δίνουν λεφτά…

Παρακάτω ένα χαρακτηριστικό δείγμα αυτών των ¨Ελλήνων¨…

Previous Article

Πορεία διαμαρτυρίας μουσουλμάνων στην Ξάνθη με τουρκικό ¨καπέλο¨

Next Article

Γερουσιαστής που συναντήθηκε με Ερντογάν : Η Τουρκία πρέπει να επιστρέψει στο πρόγραμμα F-35

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *