Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Μίσος κατά της Ελλάδας…

0 σχόλια Share:

Η Ελλάδα ετοιμάζεται για πόλεμο !

Μεταφορά οπλισμού και στρατιωτών συνοδεία ιερέα
Αποκαλύφθηκε πως η Ελλάδα με πρόφαση τις έρευνες γεωτρήσεων που κάνει η Τουρκία στην Ανατολική Μεσόγειο, μεταφέρει οπλισμό και στρατιώτες στα βόρεια σύνορά της και στα νησιά του Αιγαίου.
Την ώρα που συνεχίζεται η κρίση μεταξύ Τουρκίας και Ελληνοκυπρίων, λόγω των ερευνών για το φυσικό αέριο στην Ανατολική Μεσόγειο, αποκαλύφθηκε πως η Ελλάδα μετέφερε οπλισμό και στρατιώτες στα βόρεια σύνορά της και σε νησιά του Αιγαίου.

 Μεταφορά συνοδεία ιερέα

Η μεταφορά στρατιωτών και οπλισμού προς τα νησιά του Αιγαίου έγινε βράδυ, σιωπηλά και συνοδεία ενός ιερέα ο οποίος ευλόγησε τους στρατιώτες.
Σύμφωνα με φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στον ελληνικό τύπο και τις ειδήσεις που μεταδόθηκαν, η Ελλάδα μετά από τη δύση του ηλίου σιωπηλά, μετέφερε διαμέσου του λιμανιού της Ραφήνας στην Βόρεια Αττική, στρατιωτικές δυνάμεις που βρισκόταν στην Ήπειρο σε νησιά του Αιγαίου και σε βόρειες επαρχίες.
Σύμφωνα με την είδηση και τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα https://www.pronews.gr , οι στρατιώτες πριν ανέβουν στο πλοίο μπήκαν σε μία γραμμή όπου τους ευλόγησε ένας ιερέας και ακολούθως ανέβηκαν στο πλοίο. Ανακοινώθηκε πως η απόφαση της Ελλάδας για αποστολή στρατού και οπλισμού σε νησιά επιταχύνθηκε μετά από την ένταση με τις γεωτρήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο.
Σύμφωνα με την είδηση από την ιστοσελίδα Pronews η μεταφορά στρατού στα νησιά του Αιγαίου πραγματοποιείται ιδιαίτερα τα βράδια.
Στην είδηση αναφέρεται ότι μετά από την αγορά των S-400 από την Τουρκία και την έναρξη των εργασιών για έρευνες φυσικού αερίου στην Ανατολική Μεσόγειο, οι ελληνικές ένοπλες Δυνάμεις ενισχύουν τις θέσεις τους στα βόρεια σύνορα της χώρας και στα Δωδεκάνησα.

https://www.yeniakit.com.tr/haber/yunanistan-savasa-hazirlaniyor-papaz-esliginde-silah-ve-asker-sevkiyati-799093.html

15/6/2019

Σχ: Συνήθως δεν το κάνουμε, αλλά αξίζει να σας παραθέσουμε και μερικά από τα  σχόλια που διαθέτει η είδηση αυτή στην ιστοσελίδα της από αναγνώστες της :

EKOLL: Με αυτή την αφορμή να ενσωματώσουμε την Ελλάδα και τα Δωδεκάνησα

·  Mahmut em :  To ποντίκι τα έβαλε με το βουνό, μακάρι να πάρουμε τα Δωδεκάνησα, ξύνονται, θα σας ξύσουμε κορίτσια

Νur :Πολύ κωμικοί είστε, χαχαχαχα βλέπουν στον καθρέφτη τον εαυτό τους σαν γίγαντα, πραγματικά πολύ κωμικοί είναι, ξύνονται. Η Ελλάδα θα γίνει τώρα ο 89ος νομός μας.

Μillet :Από πού να αρχίσουμε να γελάμε;

Omer k.: Κατά την γνώμη μου, αυτοί δεν θα βάλουν μυαλό. Να πω αυτό που μου έρχεται στο κεφάλι, ας ρίξουν αυτοί πρώτοι την πρώτη σφαίρα και μετά οι δικοί μας θα πάρουν τα Δωδεκάνησα. Αυτοί εμπιστεύονται σε ΗΠΑ και ΕΕ και πιστεύουν πως ο στρατός που διαθέτει η Τουρκία μειώθηκε. Αλλά ξεχνάνε πως η Τουρκία αν χρειαστεί έχει έτοιμο έναν στρατό 85.000.000 και χωρίς να βάζω τις τουρκικές δημοκρατίες.

Alper2 : Αν δώσει άδεια ο αρχηγός θα στήσουμε σημαία στην Αθήνα

nene hatun : Να τους φυσήξουμε θα φύγουν, άθλια δειλά παληκάρια….

Να προσθέσουμε πως ΟΛΑ τα 28 σχόλια είναι τέτοια !

Previous Article

Προκλητική ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών

Next Article

Ανεπιθύμητοι συγγραφείς και ανεπιθύμητα βιβλία…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *