Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τουρκικό ΥΠ.ΕΞ. για Έλληνες: ¨Τα κακομαθημένα παιδιά της Ευρώπης…να θυμηθούν την μοίρα που είχαν στο Αιγαίο όσοι δεν σεβάστηκαν  τη ένδοξη σημαία μας¨…

0 σχόλια Share:

H Ελλάδα με αφορμή την αντίδραση προς το άνοιγα της Αγίας Σοφίας για λατρεία, εμφάνισε για μια ακόμη φορά την εχθρότητα της προς το Ισλάμ και την Τουρκία. Καταδικάζουμε έντονα τις εχθρικές δηλώσεις της ελληνικής κυβέρνησης και μελών του κοινοβουλίου που υποδαύλισαν τον κόσμο, όπως και το ότι επετράπη στην Θεσσαλονίκη το δημόσιο κάψιμο της ένδοξης σημαίας μας.

Τα κακομαθημένα παιδιά της Ευρώπης, που δεν μπορούσαν να χωνέψουν το προσκύνημα ξανά στην Αγία Σοφία, έχουν και πάλι αυταπάτες. Αυτά τα ρατσιστικά κεφάλια, που δεν έχουν πάρει το μάθημα τους από την ιστορία, πρέπει να θυμηθούν τη μοίρα που είχαν στο Αιγαίο όσοι δεν σεβάστηκαν  τη ένδοξη σημαία μας. Η Ελλάδα πρέπει να ξυπνήσει από το βυζαντινό όνειρο από το οποίο δεν μπόρεσε να ξυπνήσει για και 567 χρόνια και να απαλλαγεί από το τραύμα αυτό.

Η Ελλάδα είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα της οποίας οι πιέσεις εναντίον στην μουσουλμανικής τουρκική μειονότητα,  εγγράφονται στις αποφάσεις του ΕΔΑΔ, είναι αυτή που παραβλέπει την κατεδάφιση των ιστορικών τζαμιών στην επικράτειά της και η μόνη που δεν έχει τζαμιά στην πρωτεύουσα της. Καμία χώρα δεν μπορεί να δώσει μαθήματα στην Τουρκία, σχετικά με τον τρόπο χρήσης της εθνικής κυριαρχίας της.

Το τζαμί Αγία Σοφία που άνοιξε για λατρεία στην κατεύθυνση της βούλησης του τουρκικού έθνους, αποτελεί περιουσία της Τουρκίας και όπως και τα άλλα πολιτιστικά περιουσιακά μας στοιχεία, θα είναι για πάντα υπό την ιδιοκτησία και προστασία μας.

……………..

……………..

http://www.mfa.gov.tr/sc_-68_-ayasofya-i-kebir-camii-i-serifi-nin-ibadete-acilmasina-yunanistan-da-gosterilen-tepkiler-hk-sc.tr.mfa

Υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας

Σχ. : Θα ήθελα επιτέλους μια ανάλογη δήλωση από το υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας.

Κι όχι πα@@@ιές του τύπου ¨Η Τουρκία απομακρύνεται από την ευρωπαϊκή οικογένεια¨ κλπ…

Previous Article

Η απάντηση του ελληνικού ΥΠ.ΕΞ. στο παραλήρημα της Τουρκίας (και η πρόταση μας…)

Next Article

Η ¨αποκαθήλωση¨ του Κεμάλ επιταχύνεται…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *