Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ύμνος ¨Γαλάζια Πατρίδα: ¨Παίρνουμε ζωές για την Γαλάζια Πατρίδα¨…

No Comments Share:

Kείμενο του ιστολόγιου 28/9/2020

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της Προεδρίας Αλτούν, κοινοποίησε το “εμβατήριο Γαλάζια Πατρίδα”.

Στην αρχή του βίντεο διακρίνονται τα δύο παιδάκια να διαβάζουν βιβλίο που έχει τίτλο “Ο κυρίαρχος στη θάλασσα γίνεται κυρίαρχος στον κόσμο”.  Εκείνη την ώρα χτυπάει το κουδούνι και δύο Τούρκοι αξιωματικοί παραδίδουν μία τουρκική σημαία και ένα μικρό πλοιάριο, που σημαίνει ότι ο πατέρας τους “έγινε μάρτυρας” ενώ σαν υπόκρουση ακούγεται ένας στίχος για τους μάρτυρες με την φωνή του Ερντογάν. Το νεαρό αγόρι περήφανο πια για τον νεκρό πατέρα του, κρέμα την τουρκική σημαία στο μπαλκόνι του σπιτιού τους.

Μερικοί από τους στίχους που ακούγονται μετά είναι οι εξής :
¨Οι άπιστοι έγιναν ένα έθνος κι έστησαν συμμαχία.  Οι στρατοί του Ισλάμ προσέφυγαν στο δημιουργό.  Το λιοντάρι της Μεσογείου (Χαϊρεντίν Πασά) έβγαλε το σπαθί Ζουλφικάρ.
Ο Μπαρμπαρός Χαϊρεντίν Πασά με τον στόλο του Ισλάμ χτυπά κατά κύματα τη συμμαχία των σταυροφόρων.
Εγώ άκου κόσμε, είμαι παιδί μάρτυρα. Μην ξεχνάς πως είμαι τέκνο της πατρίδας με την ημισέληνο. Που από το αίμα των προγόνων μου ρέει στις φλέβες μου. Δίνουμε την ζωή μας και παίρνουμε ζωές για την Γαλάζια Πατρίδα.”

Το ωραίο όμως είναι στο τέλος του βίντεο όπου ακούγεται ο Ερντογάν να απαγγέλλει δύο στίχους από το ποίημα “ΣΗΜΑΙΑ” Εκεί λοιπόν ο πρόεδρος της γείτονος απευθυνόμενος στην τούρκικη σημαία ακούγεται να απαγγέλλει τα εξής :

¨Εεε εσύ που ανεμίζεις τεντωμένη στους ανέμους Περιστέρι της ειρήνης αετέ του πολέμου Λουλούδι μου που ανθίζεις στα ορεινά Γεννήθηκα κάτω από σένα Θα πεθάνω κάτω από σένα
Εσύ που είσαι η ιστορία μου η τιμή μου η πίεσή μου , τα πάντα μου ! Όποιο μέρος στη γη σου αρέσει ! Όπου θες να στηθείς Πες το μου να σε στήσω εκεί ! ”

 

 

Η πρόταση μας απέναντι σε αυτό το παραλήρημα των γειτόνων είναι η εξής : άμεση μείωση μισθών δημοσίων υπαλλήλων με αρχή από τους υψηλόμισθους. Και ακολούθως ΧΤΕΣ : Ραφάλ και άμεση αλλαγή των στόχων στην παιδεία μας. Αντί να βγάζει τσο@@άνια να βγάζει πιστούς χριστιανούς και πατριώτες.

Και επειδή ορισμένοι θα γελάσουν με αυτά τα καμώματα των Τούρκων, να σημειώσουμε η κατάσταση δεν είναι καθόλου για γέλια, διότι όντως η ηγεσία και σημαντικό τμήμα των Τούρκων αυτά πιστεύουν.  Και τα πιστεύουν διαθέτοντας F-16, στρατιωτικό δορυφόρο και ένοπλα ΜΕΑ. Οπότε αντί να γελάμε ας στρώσουμε επιτέλους τον @@σινό μας να βελτιωθούμε…

Για να μην ξεχνιόμαστε δείτε τι σημαίνει Γαλάζια Πατρίδα…

Previous Article

Οι Tούρκοι βλέπουν αυτά και οι Έλληνες αυτά…

Next Article

Πρόεδρος του Άρτσεχ: Δεκάδες στρατιώτες έχουν σκοτωθεί-Το Αζερμπαϊτζάν χρησιμοποιεί τουρκικά F-16

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *