Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Πρώτα αφήνουν να περάσουν προς Λέσβο και μετά ¨τους σώζουν¨…

1 Comment Share:

Το λιμενικό έσωσε 18 λαθρομετανάστες που η Ελλάδα είχε εγκαταλείψει στον θάνατο

Στα ανοιχτά του Άιβατζικ του νόμου Μπαλικεσιρ, μονάδα του λιμενικού έσωσε 18 λαθρομετανάστες σε φουσκωτή βάρκα, που η Ελλάδα είχε ωθήσει σε τουρκικά χωρικά ύδατα .

…….

Το λιμενικό που συνεχίζει τον αγώνα του ενάντια στα παράνομα περάσματα στον Κόλπο του Αδραμυτίου, κινητοποιήθηκε όταν ενημερώθηκε πως στα ανοιχτά του νησιού Τσιπλάκ υπάρχει μία φουσκωτή βάρκα με λαθρομετανάστες. Έφτασαν εκεί και έσωσαν 18 λαθρομετανάστες. Οι λαθρομετανάστες μεταφέρθηκαν στην διοίκηση λιμενικού στο Αϊβαλί.

https://www.haberler.com/yunanistan-in-olume-terk-ettigi-18-kacak-gocmeni-13655602-haberi/

9/10/2020

Σχ. : Υπάρχει άραγε νοήμων Τούρκος που να πιστεύει πώς το τούρκικο λιμενικό δήθεν προσπαθεί να εμποδίσει τα περάσματα, αλλά οι μετανάστες πάλι περνάνε ; Για εμάς είναι προφανές πως ο στόχος των Τούρκων είναι η φθορά της Ελλάδας και ο εξισλαμισμός Ευρώπης & Ελλάδας.

Previous Article

Επιθέσεις με πέτρες σε τουρκικά φορτηγά στην Γεωργία

Next Article

7 χαροπαλεύουν λόγω νοθευμένων ποτών στην Σμύρνη

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Πάντως ,ένα είναι το γεγονος και μη γελιόμαστε ! Τους λαθρομετανάστες τους φέρνει μεσα στην Ελλάδα η ίδια η “Ελληνική κυβερνηση” ΜΟΝΟ και κανείς άλλος . Έχουν μετατρέψει τον Ελληνικό στρατό σε Φιλιπινέζα των αυριανών σφαγέων μας ! Τους παρανόμους δεν τους επιβραβεύεις , ούτε τους ενθαρρύνεις να έρχονται συνεχώς . Ντροπή και αίσχος σε αυτούς που ενώ πληρώνωνται για να μας υπηρετούν και να μας προστατεύουν μας προδίδουν εντελώς ξεδιάντροπα !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *