Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Δημοτικό Συμβούλιο του Τζάνικ για ευρωβουλευτή Λαγό : “Αν και ως έθνος δεν μας αρέσει να χύνουμε αίμα…”

No Comments Share:

Σκληρή αντίδραση κατά του Έλληνα βουλευτή από το Δημοτικό Συμβούλιο του Τζανικ

…….
Οπως σε όλη τη χώρα έτσι και κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Τζανικ, προκλήθηκε μεγάλη αντίδραση από το σκίσιμο της τουρκικής σημαίας από τον ευρωβουλευτή Ιωάννη λαγό στη συνεδρίαση του ευρωκοινοβουλίου στις Βρυξέλλες.
Ο δήμαρχος ανέφερε ότι ο δήμος καταδικάζει σφοδρά την άθλια κίνηση προς τη σημαία. Το κείμενο καταγγελίας για τον Έλληνα βουλευτή αναγνώστηκε από το δημοτικό σύμβουλο Σεφα Οζντεμιρ.
Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής :
“Ο ευρωβουλευτής της Ελλάδας Ιωάννης λαγός υποστηρίζοντας πώς εμείς στέλνουμε τους μετανάστες στην Ελλάδα υπερέβη την θέση του και αδιαφορώντας για το διεθνές δίκαιο με μία ασεβή και ρατσιστική συμπεριφορά, έκανε μία ανόητη δράση σχίζοντας την τουρκική σημαία. Από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Τζανικ απευθυνόμαστε στο κακομαθημένο παιδί της Ευρώπης. Το πλάσμα το οποίο με τα βρώμικα χέρια του επιτέθηκε στην σημαία μας, όπως συνέβαινε στην ιστορία έτσι και σήμερα, θα βλέπει παντού την ευγένεια και την ισχύ της σημαίας μας. Αυτά τα ρατσιστικά μυαλά είναι που ξέρουν πολύ καλά το πώς σπάζουμε τα χέρια που απλώνονται στην ένδοξη σημαία μας και το πώς τους ρίχνουμε στη θάλασσα. Αυτοί η ασεβης νοοτροπία είναι καταδικασμένη να εξαφανιστεί. Αλλά η ένδοξη τουρκική σημαία μας με περηφάνια θα συνεχίσει να κυματίζει παντού. Κάνουμε έκκληση από εδώ. Το ευρωκοινοβούλιο πρέπει να πράξει τα απαραίτητα για αυτόν τον τσαρλατάνο παλιάτσο και να τον τιμωρήσει με την πλέον βαριά ποινή. Σε διαφορετική περίπτωση αν και είμαστε έθνος που δεν μας αρέσει να χύνουμε αίμα, όταν πρόκειται για την πατρίδα και όταν πρόκειται για τη σημαία, να υπενθυμίσουμε ότι έχουμε και την ικανότητα και τη δύναμη να κόψουμε την αρτηρία όλου του κόσμου. Ως δήμος του Τζανικ καταδικάζουμε αυτόν τον άθλιο βουλευτή που στερείται τιμής και ευαισθησίας.
…….
…….
Σε διαφορετική περίπτωση απέναντι σε αυτό το έγκλημα μίσος κατά της σημαίας μας, η σφαλιάρα του Τούρκου έχει την ισχύ να κλονίσει όλο τον κόσμο.”.

https://www.sondakika.com/haber/haber-canik-belediye-meclisinden-yunan-vekile-sert-tepki-12880435/

3/2/2020

Σχ : Εμείς ως ιστοσελίδα έχουμε  λύση για το πρόβλημα του δήμου:  Aloperidin 10mg, Ladose 20mg. Lexotanil 3mg

Μπορούν να τα παίρνουν όλα μαζί η ξεχωριστά. Μετά το φαγητό !

Previous Article

Γνωστός Τούρκος δημοσιογράφος προς τουρκική κυβέρνηση: Πάρε να έχεις Συρία !

Next Article

Σύριος υπουργός : ¨Δεν επιτρέπεται να εισβάλλεις, να αναρτάς την τουρκική σημαία και να ανοίγεις τουρκικά σχολεία¨….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published.