Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ¨ Ή ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ¨GEL DE AL¨

0 σχόλια Share:

 

Απάντηση από τον υπουργό Αμύνης της Ελλάδας προς τον Κιλιτσντάρογλου, σχετικά με τα 18 νησιά: Μολών λαβέ

Ο υπουργός Αμύνης της Ελλάδας Πάνος Καμμένος, αναφέρθηκε στην ομιλία που έκανε στις 11/12 στην τουρκική βουλή , ο ηγέτης του CHP Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου. Ο Καμμένος αναφερόμενος στην δήλωση Κιλιτσντάρογλου που είπε πως 18 νησιά είναι υπό κατοχή, απάντησε λέγοντας ¨ ‘Μολών Λαβέ’. Έτσι έχουμε μάθει εμείς οι Έλληνες. Αυτό μας έχει διδάξει η ιστορία μας».

Σύμφωνα με την είδηση του Γιόργκο Κιρμπάκι από την Χουριέτ, ο Καμμένος αναφέρθηκε στην ομιλία που έκανε στις 11/12 στην τουρκική βουλή , ο ηγέτης του CHP Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Μιλώντας στην Θεσσαλονίκη ο Καμμένος είπε πως ¨Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης δήλωσε πάλι πως 18 νησιά έχουν καταληφθεί από την Ελλάδα. Φαίνεται ότι, στην καλύτερη περίπτωση ο εν λόγω πολιτικός αγνοεί τις προβλέψεις του διεθνούς δικαίου και των συνθηκών. Στη χειρότερη, αμφισβητεί την ελληνική, διεθνώς κατοχυρωμένη, κυριαρχία και διεκδικεί εδάφη μας.¨

Ο Καμμένος αμέσως μετά, επανέλαβε την φράση ¨Μολών λαβέ¨ που είπε το 480 π.Χ. ο βασιλιάς της Σπάρτης Λεωνίδας όταν ο τότε βασιλιάς των Περσών Ξέρξης  του ζήτησε να παραδοθεί και αφήσει τα όπλα του. Ο Καμμένος είπε ¨ Μολών Λαβέ’. Έτσι έχουμε μάθει εμείς οι Έλληνες. Αυτό μας έχει διδάξει η ιστορία μας¨.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/889321/Yunanistan_Savunma_Bakani_ndan_Kilicdaroglu_na_18_ada_yaniti__Gel_de_al.html

19/12/2017

Previous Article

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ CHP ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΓΙΑ ΤΑ 18 ΝΗΣΙΑ

Next Article

ΑΠΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ, ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *