Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών : ¨Η Ελλάδα πρέπει να απαλλαγεί από την βαρβαρότητα της¨ !

No Comments Share:

Καλούμε στην κοινή λογική την ηγεσία της Ελλάδας, που αντί του διαλόγου απέναντι στην Τουρκία, προτιμά την πολιτική της έντασης, χειραγωγεί ειδήσεις στην κοινή γνώμη  κινούμενη με κίνητρα εσωτερικής πολιτικής και ενεργεί με την λογική ¨Ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου¨.

Η ξεκάθαρη παραβίαση των βασικών δικαιωμάτων και ελευθεριών των προσφύγων και ιδιαίτερα του δικαιώματος στην ζωή από την πλευρά της Ελλάδας, καταγράφεται στις αναφορές των διεθνών οργανώσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Είναι ντροπιαστικό να αποκαλούν βάρβαρη την Τουρκία, αυτοί οι οποίοι μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου, διέπραξαν κάθε είδους αδικία σε βάρος αθώων ανθρώπων.

Το ελληνικό κράτος πρώτα απ’ όλα πρέπει να απαλλαγεί από τη δική του “βαρβαρότητά¨. Πρέπει να σέβεται τα δικαιώματα των αιτούντων άσυλο, να μην βασανίζει, να μην κακομεταχειρίζεται και να μην επαναπροωθεί.

Όσοι ισχυρίζονται ότι είναι το λίκνο του πολιτισμού, πρέπει να μάθουν να σέβονται και εκείνους που δεν έχουν τη δική τους γλώσσα και θρησκεία.

Τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών

http://www.mfa.gov.tr/sc_-41_-yunan-db-nin-aciklamalari-hk-sc.tr.mfa

28/5/2020

Σχ: Η ¨Κατάρα της Ασίας¨ όπως έλεγε ο Αμερικανός πρόξενος, το κράτος που έχει το μεγαλύτερο ποινικό μητρώο με γενοκτονίες, μας δίνει μαθήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων !

Previous Article

O Μουσταφά έγινε ξανά Δημήτριος και οι ¨ανεκτικοί¨Οθωμανοί….

Next Article

Κείμενο με αποκαλύψεις για τον Σαδίκ Αχμέτ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *