Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης: ¨Οι δικαστικές μας αρχές έχουν κινητοποιηθεί σχετικά με τον Ιωάννη Λαγό¨

No Comments Share:

Υπουργός Δικαιοσύνης Γκιούλ: Οι δικαστικές μας αρχές έχουν κινητοποιηθεί σχετικά με τον Έλληνα βουλευτή που έσκισε την τουρκική σημαία

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Αμπντουλχαμίτ Γκιούλ σχετικά με τον ρατσιστή Έλληνα βουλευτή που έσκισε την τουρκική σημαία στο ευρωκοινοβούλιο δήλωσε τα εξής : ¨ Οι δικαστικές μας αρχές έχουν κινητοποιηθεί σχετικά με τον Ιωάννη Λαγό. Επίσης ο υπουργός Γκιούλ έκανε έκκληση στους Τούρκους πολίτες που ζούνε στις Βρυξέλλες να υποβάλλουν μήνυση κατά του Λαγού.

…………..

Ο υπουργός Γκιουλ σε ανάρτηση που έκανε στο λογαριασμό του στο Twitter, ανέφερε πως το άτομο που δημόσια προσβάλει την τουρκική σημαία τιμωρείται σε ποινή από 1 έως 3 έτη φυλάκισης και πρόσθεσε πως ¨ Οι δικαστικές μας αρχές έχουν κινητοποιηθεί σχετικά με τον Ιωάννη Λαγό. Καλούμε την διεθνή κοινότητα που σε κάθε ευκαιρία εκφράζει την αντίθεση της στον ρατσισμό, να συνεργαστεί για την εφαρμογή του νόμου¨.

ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
Στην ανάρτηση του ο υπουργός Γκιουλ κάνει έκκληση στους Τούρκους πολίτες που ζούνε στις Βρυξέλλες γράφοντας : ¨Καλώ τους πολίτες μας που ζούνε στις Βρυξέλλες να δείξουν την νομική τους απάντηση, υποβάλλοντας μήνυση κατά αυτού του σωβινιστή βουλευτή. Η δικαστική διερεύνηση της προσβολής της σημαίας μας είναι εφικτή τόσο στο εσωτερικό μας όσο και στο εξωτερικό¨.

https://www.sondakika.com/haber/haber-adalet-bakani-gul-turk-bayragini-yirtan-yunan-12870131/

31/1/2020

Previous Article

Αντίδραση κι από τους τζουτζέδες της Τουρκίας κατά του Ιωάννη Λαγού…

Next Article

Τώρα τους έπιασε η αγωνία για την Συρία…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *