Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ

No Comments Share:

Ο Έλληνας υφυπουργός Εξωτερικών γιόρτασε το Μπαϊράμι μαζί με τον κόσμο στα χωριά

ee2132b436fdf2551d3c9c5c8fd68b73_L

Ο Γεροντόπουλος επισκέφτηκε χωριά της τουρκομουσουλμανικής μειονότητας στην εκλογική του περιφέρεια, και συνεχάρη για το Μπαϊράμι του Ραμαζανιού.

Ο Έλληνας υφυπουργός Εξωτερικών Άκης Γεροντόπουλος επισκέφτηκε χωριά της τουρκομουσουλμανικής μειονότητας στην εκλογική του περιφέρεια στον Έβρο, και ευχήθηκε στον κόσμο για το Μπαϊράμι. Ο Γεροντόπουλος θα εκπροσωπήσει την ελληνική κυβέρνηση στα εγκαίνια του σπιτιού του Ατατούρκ στην Θεσσαλονίκη, σπίτι το οποίο υπέστη διευρυμένη επισκευή.

Ο βουλευτής Έβρου-Δυτικής Θράκης και υφυπουργός Εξωτερικών Γεροντόπουλος επισκέφτηκε χωριά στην εκλογική του περιφέρεια και γιόρτασε μαζί τους το Μπαϊράμι. Ο Γεροντόπουλος έκανε δηλώσεις από το χωριό Μεγάλο Δέρειο στο πρακτορείο ειδήσεων Τζιχάν και είπε τα εξής : ¨ Επισκέπτομαι σήμερα χωριά μουσουλμάνων συμπολιτών μου για να τους ευχηθώ για την γιορτή. Χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκομαι εδώ στο Μεγάλο Δέρειο με τους συμπολίτες μου. Τους εύχομαι ότι καλύτερο. Ελπίζω του χρόνου να έχουμε ξεπεράσει την οικονομική κρίση. Οι δουλειές στην χώρα μας και στην Θράκη πάνε προς το καλύτερο¨.

Ο Γεροντόπουλος δήλωσε πως ¨Εμείς στην Ελλάδα εφαρμόζουμε όλες τις συνθήκες και τις αποφάσεις. Το ίδιο προσδοκούμε να κάνει και η Τουρκία στους Έλληνες που ζούνε στην Κωνσταντινούπολη¨.

¨ΞΕΚΑΘΑΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΟΥ¨

Ο υφυπουργός εξωτερικών Γεροντόπουλος όταν του υπενθύμισαν την δήλωση του στην οποία είπε πως ¨ Την Ελληνικότητα της Θράκης κανένας δεν μπορεί να την αμφισβητήσει. Όσοι το κάνουν, να ξέρουν πως οι Έλληνες είναι έτοιμοι να τους κόψουν το χέρι…¨ απέφυγε να προσθέσει κάτι και δήλωσε πως ¨Η δήλωση μου είναι ξεκάθαρη. Δεν χρειάζεται να προσθέσω οτιδήποτε σε αυτήν¨.

………………..

Haberler.com 10//8/2013

Previous Article

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΣΥΡΙΟΥΣ

Next Article

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΙΧΟ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΡΑΚΙ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published.