Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ: ¨ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ…¨

1 σχόλιο Share:

 

 

Προειδοποίηση από τον Τσαβούσογλου προς την Ελλάδα: Το τίμημα θα είναι μεγάλο

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Χακάν Τσαβούσογλου, αναφερόμενος στην παραχώρηση ασύλου από την Ελλάδα σε έναν από τους πραξικοπηματίες στρατιωτικούς που διέφυγαν εκεί, είπε πως ¨Σχετικά με την τρομοκρατία το να λες πως «φίδι που δεν με ακουμπά ας ζήσει χίλια χρόνια» έχει μεγάλο τίμημα. Η FETÖ δεν είναι μόνο μια οργάνωση που στράφηκε την 15η  Ιουλίου κατά της Τουρκίας, αλλά χρησιμοποιείται παγκοσμίως για τον σχεδιασμό σε βαρος χωρών.  Ο ελληνικός λαός και η Ελλάδα δεν αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο που συνιστά κάθε μέλος της FETÖ που απελευθερώνεται. Ως φίλοι σε εμάς αναλογεί να προειδοποιήσουμε, καθώς η πράξη παραχώρησης ασύλου δεν συνιστά καθόλου φιλική στάση. Η εικόνα μιας Ελλάδας στην οποία οι τρομοκράτες ¨αλωνίζουν¨ δεν επιφέρει όφελος σε κανέναν¨.

Σχετικά με τους τρομοκράτες που βρίσκονται υπό προστασία, ο Τσαβούσογλου ανέφερε πως συνιστούν μεγάλο κίνδυνο για το ελληνικό κράτος και είπε:

¨Οι τρομοκράτες που απελευθερώσατε σήμερα είναι σαν δυναμίτης έτοιμος να εκραγεί, όταν εκραγεί δεν θα έχει απομείνει η χώρα σας γα να την προστατέψετε.  Η όρθια στάση του λαού μας μαζί με αυτήν του προέδρου της Δημοκρατίας μας και τον αποφασιστικό αγώνα της κυβέρνησης μας, διέλυσε αυτή την οργάνωση και η διαδικασία αυτή  επιστεγάστηκε με την νίκη του λαού μας. Χώρες οι οποίες δεν βγάζουν μαθήματα από τις χιλιάδες αποδείξεις των φακέλων των υποθέσεων αυτών που εκδικάζονται στην Τουρκία, θα βιώσουν μεγάλο πρόβλημα¨.

https://www.sondakika.com/haber/haber-cavusoglu-ndan-yunanistan-a-uyari-bedeli-buyuk-10404794/

31/12/2017

Previous Article

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ !

Next Article

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 σχόλιο

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *