Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

No Comments Share:

Ο Πρέσβης Κερίμ Ουράς επισκέφτηκε στο λιμάνι του  Πειραιά τα δύο τουρκικά ναρκαλιευτικά πλοία

Δύο τουρκικά πολεμικά πλοία, τα TCG Sokullu Mehmet Paşa και TCG Akçakoca έφτασαν στον Πειραιά μαζί με ομάδα πλοίων του ΝΑΤΟ. Τα πλοία τα οποία μαζί με άλλα τρία ναρκαλιευτικά που θα έρθουν από άλλες χώρες, θα κινηθούν προς Κρήτη, τα επισκέφτηκε ο Τούρκος πρέσβης στην Αθήνα Κερίμ Ουράς.

Ο Ουράς ανέφερε πως όπως πάντα το Τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό με την τάξη τα πλοία και την άψογη εκτέλεση τους αποτελεί ένα υπόδειγμα ισχύος, και είπε ότι το διαπίστωσε αυτό για μια ακόμη φορά λέγοντας πως ¨ Τα πλοία με βάση το διεθνές δίκαιο αποτελούνε έδαφος των χωρών που εκπροσωπούνε. Έτσι έστω και αν είμαστε στο λιμάνι του Πειραιά, βρισκόμαστε σε έδαφος της Τουρκικής Δημοκρατίας. Αυτό σε εμένα ως πρεσβευτή αποτελεί μια ιδιαίτερη πηγή χαράς και περηφάνιας¨.

Κατά την επίσκεψη του στο πλοίο TCG Sokullu Mehmet Paşa όπου τον υποδέχτηκαν ο καπετάνιος του πλοίου Αμπντουλχαμίτ Σενέρ και το πλήρωμα ο Ουράς δήλωσε πως ¨ Αποτελεί για μένα μια αληθινή τιμή να επισκέπτομαι το πλοίο μας που έφτασε εδώ στην περιοχή των καθηκόντων μου¨. Η διοίκηση της ναρκαλιευτικής δύναμης του ΝΑΤΟ στην οποία μετέχουν Τουρκία, Ελλάδα, Ιταλία, Αγγλία και Ισπανία αλλάζει κάθε πέντε χρόνια. Η διοίκηση που φέτος βρίσκεται στην Τουρκία τον Ιούλιο παραδίδεται στην Ισπανία. Τα δύο πλοία από την Τουρκία μαζί με τα υπόλοιπα 5 από Ισπανία, Αγγλία και Ιταλία, την Τρίτη θα φύγουν από τον Πειραιά και θα επισκεφτούν την Κρήτη.

 Εφ. Μπιρλίκ 23-1-2012

Previous Article

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΠΟΙΝΗ 11 ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΑΥΓΑ

Next Article

ΜΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *